Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Konta Darkorbit PL1

Bl4ck69 Bushido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś ktoś zaoferował mi całkiem przyzwoite konto za cenę 50zł PSC  mówi że nie ma już czasu na grę a zauważył że pilnie potrzebuję konta na PL1 z ogłoszenia na Tablica.pl

Po dłuższej rozmowie koleś podał mi Faceboooka ze swoim oryginalnym profilem (pisałem + ma 500 znajomych)  i powiedział że jak oszukam to mogę go podać na policję.

Dał mi także wjazd na konto i faktycznie wszystko jest, konto istnieje.

I mam pytanie czy jest to  zaufana oferta ?? jeżeli tak to powiedzcie może w jaki sposób wykonać kupno konta tak bym otrzymał je ze wszystkim i nie został oszukany :) 

Opublikowano

Na tablicy nie opłaca się kupować kont ponieważ jest za duże ryzyko, że Cię okradną. Administratorzy tej strony nie ponoszą odpowiedzialności za wszelkie oszustwa.

PS: Gdyby nawet Cię okradł a Ty byś poszedł na policje to nic by Ci to nie dało ponieważ sprzedawanie kont jest nielegalne.

jp8p35.png
Opublikowano

Ale to nie ja odpowiedziałem na ofertę kupna tylko  ta osoba 

A powiedzmy że osoba jest uczciwa to w jaki sposób bezpiecznie mogę kupić to konto ?? skoro  jego profil na fb i policja nic nie dadzą w przypadku oszustwa ??

Opublikowano

Ale to nie ja odpowiedziałem na ofertę kupna tylko  ta osoba 

A powiedzmy że osoba jest uczciwa to w jaki sposób bezpiecznie mogę kupić to konto ?? skoro  jego profil na fb i policja nic nie dadzą w przypadku oszustwa ??

Przez allegro. Dane mogą być równie dobrze lipne a znajomi i zdj dodawane "na pałe"

Opublikowano

A jak odbywają się takie  zakupy kont na allegro ?? bo nigdy nic nie kupowałem z Allegro 

Bo tu chodzi o potwierdzenie maila recznie przez osobe  więc  co się robi w Allegro żeby to sprawnie przeszło.

Opublikowano

A jak odbywają się takie  zakupy kont na allegro ?? bo nigdy nic nie kupowałem z Allegro 

Bo tu chodzi o potwierdzenie maila recznie przez osobe  więc  co się robi w Allegro żeby to sprawnie przeszło.

Wystawia konto kupujesz i dalej tak jak zaplanowaliście.

Opublikowano

Wygrywasz aukcje,gosciu ci wysyla maila.Wtedy ty sie z nim kontaktujesz i ustalacie forme płatności.Gdy już ją ustalicie to dajesz mu pieniążki a on zmienia ci pasy i maila.Ja przedwczoraj kupiłem konto;)

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Czyli jak zaloze konto  na allegro i powiem mu zeby wystawil taka oferte to jak wystawi bez   pytań a po co, a dlaczego, to brać konto ? 

Weź to na chłopski rozum , jak się nie wymiguje bierzesz , jak się wymiguje robisz mu grzecznie papa i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...