Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2300 zł

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, komp do 2300 zł - bez dysku i napędu, ale z obudową. Mam już swój zestawik, ale chciałbym poznać Wasze propozycje. :) I jeszcze jedno, dużo słyszę o tym, że jak kupuję nowy komp to wymienić razem z nim obudowę, bo nowe części wręcz spalą się z tym starym shitem ( gotowiec z allegro z 2008 roku ;_; ) i chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat - czy jest to prawda? :)

Opublikowano

Obudowa dobra pod chłodzenie, wygląd nie ma wielkiego znaczenia. Dysku i nagrywarki nie chcę - tak jak pisałem wyżej. :)

Opublikowano

Mam dysk i nagrywarkę.. źle mnie rozumiesz. Obudowę chcę nową, dobrą pod chłodzenie, coś w stylu SilentiumPC Brutus. ;)

Opublikowano

Ok. A ma ktoś odpowiedź na to moje pytanie dotyczące obudowy? Czy rzeczywiście powinienem wymienić obudowę kupując nowy komputer? ( moja obudowa jest z 2008 roku z gotowca z allegro ) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...