Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj od znajomego usłyszałem o (bugu) z silnym ciałem na M1 ze daje 500 defa Czy to prawda ? Jak tak to prosze,żeby ktos mi go podał będą + najbardziej zależy mi żeby działał na privach :)

Opublikowano

Wypróbuje po szkole jak będzie działać leci + edytne jak coś : ;) Reszta jeszcze pisać nie wiadomo czy się sprawdzi :D

@Edit

Włączyłem silne z M1 zlagowalem wszedłem i nie dziala nawet jak włączyłem jeszcze raz.Czekam na dalsze propozycje :)

Opublikowano

Może daj Link Do tematu bo ja nic takiego nigdy nie widziałem a Silne to ja mam na G3 wiec co dawało by 4k Defa?

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

@2x UP

Sprawdzałem 7 razy nie działa za ktorymś powinno zadzialać.. więc się nie kłóć i sam wypróbuj pierw :angry:

@Up

Niewiem ale znajomy mi powiedzial że M1 daje 500 :P i masz mi odpowiadac nie się pytać :rolleyes:

Opublikowano

To trzeba tak : masz silne na przyciski np F2 to włączasz silne i cały czas naciskasz F2 myszką robisz zmnien postac i logujesz sie na postac ale caly czas naciskaj F2 i juz sie wloncza mi masz 2x więcej deffa MI to działa na almanachu :)

Opublikowano

Szkoda nie działa ale masz + za fatyge i mówisz że na PL ci działa może jest jakiś inny na Privy niewiem :( czekam na dalsze propozycje :rolleyes:

Opublikowano

Nic nie potrafisz tylko raportować ? Ogarnąłbyś się i dał też odpowiedż a nie tylko Raport nie minęło 24 h a ja powiem Up Ogarnij sie ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...