Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd łączenia z przeciwnikiem

Mr.Monteg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dziś zakończyłem pobieranie FIFY World i zacząłem sobie grać :D lecz niestety nie mogę grać online :( . Uruchamiam wszystko po kolei i pokazuje się komunikat " Dobieranie przeciwnika ..... coś tam coś tam " Następnie " Łączenie z przeciwnikiem ... " I to łączenie trwa wieki aż dopiero wyskakuje błąd .
Bardzo proszę o pomoc !

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

NIe mogę odinstalować Hamachi bo nie mam pliku hamachi_update.msi 

Screen :

2vnfgxy.png

Opublikowano

Usuń pliki SquadOnline z FIFA World w Moje dokumenty.

Nie mam tam plików SquadOnline 

Screen :

fntohl.png

W tych folderach na screenie też nie ma plików squad online :(

Opublikowano

ta fifa world jest 100% za f2p?

Tak, występują jedynie mikropłatności w grze lecz nie mają one znaczącej przewagi.

Skontaktuj się z pomocą techniczną EA.

Spróbóję jeszcze tego reinstalla, ale jak to nie pomoże to spróbóję jeszcze z tą pomocą techniczną, ale nie jestem co do niej pozytywnie nastawiony.

Może ma ktoś jeszcze inne pomysły ?

Opublikowano

Tak, występują jedynie mikropłatności w grze lecz nie mają one znaczącej przewagi.

Spróbóję jeszcze tego reinstalla, ale jak to nie pomoże to spróbóję jeszcze z tą pomocą techniczną, ale nie jestem co do niej pozytywnie nastawiony.

Może ma ktoś jeszcze inne pomysły ?

Najlepiej zadzwonić to pomogą od razu.

Elektronicznie dłużej to trwa.

Opublikowano

Nie pomaga reinstal 

Skontaktuj się z pomocą techniczną:

Support

ANGIELSKI

https://help.ea.com/

(zmienić język na us english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Potem jak się strona załaduje zejść na sam dół i kliknąć Looking for something else

kliknąć CONTACT US i postępować zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

POLSKI

telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12:00 do 21:00)

Opublikowano

Zauważyłem jeszcze jedno ! Gdy odpalam grę z pulpitu to gra uruchamia się normalnie, a gdy uruchomię grę z Origin gra odpala się wolniej i " Zaczekaj na zakończenie logowania na serwerach EA ... " Trwa w nieskończoność i gra się ostatecznie nie uruchamia . :(

Opublikowano

To zaznacz tryb offline w Origin, a potem włącz grę.

Zainstalowałem od nowa origin i Fife . Gra się włącza, ale dalej nie mogę się połączyć z przeciwnikiem . EA dopiero czynne w poniedziałek :(

Opublikowano

Zainstalowałem od nowa origin i Fife . Gra się włącza, ale dalej nie mogę się połączyć z przeciwnikiem . EA dopiero czynne w poniedziałek :(

Angielski support jest chyba 24h.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi niestety żaden sposób nie pomaga a mam taki problem że gre uruchamiam mam okono wciśnij dowolny klawisz, nastepnie próbuje się połączyc "zaczekaj na zakończenie logowania na serwerach EA... i wyskakuje mi błąd program EA sports FIFA world przestał działać i tak za każdym razem.

Próbowałem reinstalki, usówałem pliki i naprawiałem, jak wchodze w trybie offline wyskakuje sprawdz czy origin nie jest w trybie offline i spróbuj ponownie..

Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

I tried this solution and it worked.

Create a new folder on "С:/" and name it "Documents".
Go to С:/Users/ "Your Computer Name", right click on "My Documents" folder and coose "Properties".
Click on the "Location".
Click "Move" and move this "My Documents" folder to С:/Documents (this folder, that you`ve created earlier).
Agree to all pop ups.
Once it`s done, go to your new "Documents" folder and check if "FIFA" folder is there, if yes - reload the game.

Note: If in the process your "Documents" folder has been renamed to "My Documents", rename it back to "Documents" manually.

DZIAŁA POTWIRDZAM I POLECAM

Opublikowano

Go to С:/Users/ "Your Computer Name", right click on "My Documents" folder and coose "Properties".

Click on the "Location".

Click "Move" and move this "My Documents" folder to С:/Documents (this folder, that you`ve created earlier).

Agree to all pop ups.

Once it`s done, go to your new "Documents" folder and check if "FIFA" folder is there, if yes - reload the game.

Note: If in the process your "Documents" folder has been renamed to "My Documents", rename it back to "Documents" manually.

Skąd to masz ? Możesz napisać dokładnie jak to zrobić ?

Opublikowano

Click on the "Location".

Agree to all pop ups.

Dzięki, działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...