Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interesujesz sie polityka? Wbijaj! [rosja i te sprawy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, ze jeden z moich najlepszych kolegow pochodzi zza granicy (nie, to nie Czeczen, Rumun czy Arab) nie chce pisac gdzie zeby za duzo o nim nie mowic. Do rzeczy. Gosc mieszkal 5 lat w Rosji, rok w Ukrainie a takze w Armenii i plynnie napieprza wszystkimi tymi jezykami plus polskim. Oglada w domu rosyjska i polska telewizje, ma telefon po rosyjsku, interesuje sie nieco polotyka, ma profil na VK, rosyjski mail i jednoczesnie jest bardzo sympatycznym kolesiem :p

Po co to pisze?

Otoz dzieki temu tematowi kazdy zainteresowany polityka bedzie mogl rozszerzyc swoje poglady o zupelnie inny punkt widzenia :) jak sie zyje w Rosji? Czy Russia Today serio sieje propagande? Czy Rosja serio jest wiocha, czy to stereotypy??? Odpowiem na wiekszosc pytan, mozecie walic smialo ;)

Ps. Wiem że chaotycznie napisałem, ale ciężko mi jest w inny sposób opisać cel tego tematu ;P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Również mam to w dupie, i w dupie wszystkich, którzy gadają o WWIII, mam w dupie te media siejące panikę, mam w dupie polske,

mam w dupie wszystkich pierdolonych ludzi i to całe jebane życie. Do chuja z tym, idźcie się leczyć. -,-

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

enty temat na temat ruskich, uświadomcie sobie że nasze rządu gadają o tym tylko po to, abyśmy nie interesowali się ich działaniami, tylko losem "biedniej" ukrainy. To są nazywa mydlenie oczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...