Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simlock Jak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) otoz mam maly problem ;) chcialbym sicgnac z mego telefonu Simlock'a na wlasna reke ;) Wiem ze sa punkty zajmujace sie tym ale dawac 40 zl akurat za moj telefon to przesada ^^^^ szukam dobrego, skutecznego programu ktory pomoze mi sciagnac z simlock'a z telefonu: Sony Ericsson k510i (SE k510i) prosilbym o szybkie odpowiedzi ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja tez bylem zielony, 2 godzinki na forum i simlock zdjety :D (sciagalem z motorolek i SE k800 - 810i)

Musisz pobrac softa takiego aby pasowal do twojego "firmware" czy tam chipsetu telefonu" sam juz nie pamietam

Pozniej wgrywasz to programem ktory znajdziesz zapewne na tamtym forum, sciaganie simlocka to to samo co zmiana softu (poprostu wgrywasz softa bez simlocka), na pewno sobie poradzisz, ja nie mam czasu ^^

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zaraz podam Ci nazwe programu którym ja się bawiłem.

Polecam podmienić softa... mniej z tym zabawy niz z patchem.

To jest ukryta treść, proszę

Tym stuffem zdziałasz cuda :)

pod CID49

A tutaj masz poradnik jak sprawdzić wersje CID

f.png

Opublikowano

czesc linkow do programow wygasla ... jakies programy co pobralem to nie dzieje sie tak jak mialo sie dziac ^^ moglby ktos to przedstawic lepiej ??

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Wiesz co zawsze to działa tak samo.

Sprawdzasz płytke, szukasz softa, wgrywasz, podmieniasz i wszystko śmiga.

Gdzie się zatrzymałaś ? Ja chętnie pomoge :)

f.png

Opublikowano

przy XS++... przy wybieraniu telefonu... XS++ tez nie moge znalesc mego telefonu.. gdy mam niby miec wyl. telefon to gdy podlaczam do kabla ten sie wlacza.... a przyciskiem "c" wylaczyc go nei moge... lepiej moze przejdzmy na gg co ? ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 1 rok później...
Opublikowano

Twój telefon komórkowy może być zablokowane dla danego operatora telefonii komórkowej i w tym przypadku trzeba odblokować do korzystania z innego dostawcy usług telefonii komórkowej. Aby otrzymać kod / kod ograniczeń, aby odblokować telefon komórkowy z obecnego operatora telefonii komórkowej, dzięki czemu można korzystać z karty SIM z telefonu innego operatora, należy kliknąć na ten link otrzymać kod odblokowujący tu i postępuj zgodnie z instrukcjami w określonym miejscu poniżej Jeśli operator telefonii nie pomoże to na tej stronie internetowej zapewnia kody zabezpieczeń za niewielką cenę. Spróbuj stron internetowych - http://www.unlock-free.com/ i odblokowanie telefonu komórkowego Zgodnie z sieci zamieszkania bez rozwiązania próżno i zysku.