Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać cd-key na steam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem do jakiego działu mam dać to pytanie a więc napiszę tutaj jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie do poprawnego Z góry dzięki.

A więc mam nowe konto steam i ostatnio mi się zachciało zagrać w Just Cause 2 niestety. Cd-key wykorzystany. Czy mogę jakoś odzyskać cd-key'a ze starego konta i wpisać na swoje nowe konto?

Nie mogę tego starego konta odzyskać ponieważ miałem email na wp i mi go zablokowali i nawet nie napisali z jakiego powodu.. Loginu za bardzo nie pamiętam ale zaczynał się na ufos dalej nie pamiętam.. Mam pudełko z grą od cd-action i cd-key w nim. A więc mogę jakoś odzyskać tego cd-key'a i dać go na swoje nowe konto ?

Napiszę jeszcze raz tego starego konta nie da się odzyskać ponieważ mi zablokowali email i login ledwo pamiętam..

Opublikowano

Cd-keya nie da się odzyskać, co do konta to napisz do pomocy technicznej steama że ci zablokowali mail i nie masz jak odzyskać hasła itd. i że chciałbyś go zmienić (tego maila)

Opublikowano

A dałoby zrobić się tak że: Napiszę do suportu że mam nowe konto steam i chciałbym wziąć cd-keya ze starego konta i przerzucić na te nowe ? Dałbym im zdjęcia z cd-keya jak i pudełka z grą. Jak myślicie ?

@Edit Właśnie co do twojego sposoby nie mogę znowu nowego konta steam tam robić.. Mam już konto ale nie mogę się na nie zalogować gdy wbijam na tą stronę.. Na zwykłym steam wszystko normalnie a na stronie piszę mi ze zły login lub hasło chociaż że wpisywałem 10 razy dobrze..

Opublikowano

nawet nie licz że coś do odzyskanie klucza

nie istnieje żadna możliwość nawet użycia keya na innym koncie , chcesz mieć na nowym koncie musisz sobie kupić znowu grę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ehh.. Wielka szkoda.. Specjalnie znowu kase wydawać.. No dobra.. Ale zobaczę i odpisze może pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...