Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto Steam w 1-2 dni?

michiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit. Nie wiem gdzie to napisać, nie ma żadnego ogólnego działu, najwyżej admin przeniesie. ;)

Sam tak zrobiłem i wszystko działało, no więc:

ZACZYNAMY

1. Zakładasz konto steam support KLIKNIJ

2. Teraz musisz napisać ticketa. Żeby to zrobić:

a) Wchodzisz w LINK

b ) Wypełniasz jak na zdjęciu. tut1t.jpg

c) Piszesz to albo swój tekst.

"Dear support !
I have a little problem. In 2010-11-15 monday i bought Call of Duty: Black Ops.
I have not played this game for long time but few days ago I have tried to log on. Unfortunatly I did not remember my login and password. I added pictures of game box, CD key and bill. Would you give me back my account ?"

(dokładnie to napisałem słowo w słowo)

3. Musisz zrobić zdjęcia CD-keya, pudełka i rachunku.

4. Dajesz zdjęcia wszystkiego co masz (ważne pudełko i kod aktywacyjny.) w załączniku. Jak to zrobić ?

klikasz tut2d.jpg

5. Wysyłasz.

6. Oto moja odpowiedź:

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

I have reset your account password and sent the new login information in a separate e-mail. Please login to the account using the new password.

Note: The new password consists of all numbers.

Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password. This process is outlined here:

Title: Resetting an Account Password and Secret Question
Link: ***************************************** (tu klikniesz, z oczywistych względów wymazałem)

Your new Secret Question will be set to "What did customer service reset your password to?"

The answer to the Secret Question is the new password that we have sent to you as mentioned above.

If you do not receive the e-mail and you are running a Spam filter, check and make sure the e-mail is not being filtered as spam.

7. Zmieniasz hasło, pytanie, co chcesz.

PS. Email przychodzi na email konta supportu który podałeś !!

Daj minusa ;)

ALBO 5 NA PROFILU :D

DAJ

delete.png

Opublikowano

Przecież możesz normalnie na stronie dać zapomniałem hasła i dostaniesz na mejla odpowiedź no nie? Czy już tak nie jest?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

No, leci - :)

Dobry poradnik, bardzo przydatny :) (niestety mi nie, bo u mnie wszystko ok. )

Ale mam pytanie (tak na przyszlosc) gdy np. nie mam rachunku, to poprsotu tam gdzie Ty piszesz : " I added pictures of game box, CD key and bill. " nie napisze "bill" , to czy tez mi sie uda ?

ps

sorry, ze bez poolskich znakow, ale jestem za granica ;D

Opublikowano

Napisałem że najważniejsze jest pudełko i CD-key. Nie powinno być problemów. Aczkolwiek fajnie jest znać date zakupu, ale oni to mogą sprawdzić, jedynie czas się wydłuży bo będą sprawdzać czas aktywacji.

Tak mi się wydaje. Na 100% przejdzie bez rachunku, po prostu ja go trzymałem z ostrożności w pudełku. ;P

PS. Tak skreślisz "bla bla BILL" i wszystko.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Ładny Tutek : ).

Mam nadzieję że będzie mniej pytań typu "Czy jest szansa na odzyskanie konta".

Podpinam.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłem wg tego poradnika. Zamiast zdjęcia zrobiłem skan pudełka jednej gry w sensie modern warfare 2 skan faktury i skan cd keya. Moje konto zostało zhakowane więc zaznaczyłem tą opcję. Otóż otrzymałem odpowiedź i nie czaje zbytnio angielskiego wiem jedynie że chyba jednak musi być zdjęcie w formacie jpg. Ogólnie chcialbym się upewnić czy pisać na nowo ticketa? Aha i każą pod numerem cd keya pisać nr ticket ską go wziąść?

Oto treść odpowiedzi od steama:

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello Tomasz,

Thank you for contacting Steam Support.

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the CD Key.

Please handwrite your Support Ticket Number (tu ten numer jakis) on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up

Jeśli nie czaisz angielskiego użyj translatora google :)

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

Musisz napisać na kartce ten numer ticket'a ktory ci wysłali, położyć obok cd-keya, zrobić zdjęcie i podesłać im ponownie ;] ale w tym samym tickecie jako add reply ;]

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...