Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info - 7 marca będzie rotacja samochodów za IGC

DarkVenom22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym, żebyście wszyscy wiedzieli, że zorganizujemy Rotację Aut za Gotówkę z Gry w piątek 7 marca. 
Podamy listę samochodów, które pojawią się w grze jak i listę samochodów, które zostaną czasowo wycofane.
Od czasu, gdy mieliśmy pewne problemy techniczne postanowiliśmy, że nie będziemy robić żadnych wcześniejszych zapowiedzi związanych z IGC. Pojawiać się będą jedynie informacje, które będą informowały Was o Rotacji danego dnia. 

Dziękujemy za zrozumienie!

Pozdrawiam,
~ Fixnow

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Cześć,

Chciałbym, żebyście wszyscy wiedzieli, że zorganizujemy Rotację Aut za Gotówkę z Gry w piątek 7 marca. 

Podamy listę samochodów, które pojawią się w grze jak i listę samochodów, które zostaną czasowo wycofane.

Od czasu, gdy mieliśmy pewne problemy techniczne postanowiliśmy, że nie będziemy robić żadnych wcześniejszych zapowiedzi związanych z IGC. Pojawiać się będą jedynie informacje, które będą informowały Was o Rotacji danego dnia. 

Dziękujemy za zrozumienie!

Pozdrawiam,

~ Fixnow

gg wp Fixnow

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wreszcie, czekam na nią, bo chce sobie kolekcje aut powiększyć :P Zobaczymy czy dadzą coś prawilnego do klasy A

Opublikowano

Mogli by dać wreszcie jakas marke auta jakiej jeszcze nie było w rotacji :P

Do achievementa by się nabiło

Opublikowano

Nie bylo rotki od kilku miechow, wiec powinni polowe aut wymienic xD Jak wrzuca marke ktorej nie bylo to znowu nie bd dalo sie grac, bo wszyscy bd nabijali hajsy, zeby kupic 10 ^ ^

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Nie bylo rotki od kilku miechow, wiec powinni polowe aut wymienic xD Jak wrzuca marke ktorej nie bylo to znowu nie bd dalo sie grac, bo wszyscy bd nabijali hajsy, zeby kupic 10 ^ ^

Ostatnia była 28 stycznia.

Moim zdaniem chcą "zatuszować" błędy i jak ich jakiegoś planowanego samochodu nie uda się wystawić za IGC to zabiorę inny dodadzą.

Ale końcu się coś będzie działo.

Opublikowano

ooo myslalem, ze dluzej nie bylo. To jak tylko miesiac to nie jest najgorzej, nawet trza sie cieszyc ze "juz" 7 beda nowe samochody :D W koncu czatu po dzien dzisiejszy nie ogarneli :P

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Powinni się starać. Ich problemy techniczne powinni zrekompensować w jakikolwiek sposób, aby gracze nie odchodzili od gry oraz nie skarżyli się. Ale pożyjemy zobaczymy co będzie w tej rotacji ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Bmw sport evo only SB, doszły lotusy, zobaczymy co jeszcze

Opublikowano

W tej chwili za IGC nie doszło nic. Za SB doszło BMW M3 Sport Evo, Lotus Evora i Lotus Exige Cup 260, i tylko tyle zauważyłem.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Lotusy już od dawna nie są za IGC, jak zwykle chcą jak najlepiej, ale nie mogą.

BTW, może dziś w nocy będzie ta rotacja.

Opublikowano

A ja się na zakupy szykowałem ;-;. Szkoda tylko że o nowych autach za SB pamiętali.

Opublikowano

Czy to jakaś nowość z tą rotacją - trzeba się przyzwyczaić do tego.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Na ćwierkaczu fixnowa znalazłem jedynie info o tym że banuje jakiś cziterów. O rotacji słowa nie ma.

Opublikowano

Ano banują, banują. Dwóch znajomych już złapało bany, zobaczmy czy też mam.

@edit: Ni ma bana xD

Opublikowano

Ano banują, banują. Dwóch znajomych już złapało bany, zobaczmy czy też mam.

@edit: Ni ma bana xD

Bo banują teraz mniej rozważnych chiterów, oraz tych co chitują bez umiaru.

Zastanawia mnie jednak, czemu wprowadzili auta tylko za SB, hajs się musi zgadzać widocznie.

A rotacja za IGC będzie prędzej czy później, bo fixnowowi zaspamią ćwierkacza gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...