Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymienianie czesci - laptop

superuser99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dac całego ss z Komputer --> własciwości?

laptop to:

HP Pavilion g7 notebook PC

i zalezy mi na tym by dac tam jeszcze 4gb ramu dac jakeis i5* oraz jakas karte graficzna ... bo miałem dzisiaj kupowac PC za 3000 zyt ale neistety nie moge ;c.

Opublikowano

Bo po pierwsze nie wszystko tam wejdzie (w sumie to niewiele), po drugie temperatury tak ci wzrosną, że może to być zmiana na gorsze. Laptopy są tak skonstruowane, by dobrze działać z tym, co mają w standardzie.

Gdyby to jakiś Alienware był to może, ale na tym hapeku zapomnij.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Bo po pierwsze nie wszystko tam wejdzie (w sumie to niewiele), po drugie temperatury tak ci wzrosną, że może to być zmiana na gorsze. Laptopy są tak skonstruowane, by dobrze działać z tym, co mają w standardzie.

Gdyby to jakiś Alienware był to może, ale na tym hapeku zapomnij.

włąsnie juz sie grzeje i sam wylancza ;c musi byc 24/7 na podstawce + jzu sie strasznie tnie i po 20 min przegladania neta nei da sie robic ... chodzby komp miał 1fps .... lol chodzi mi na 10 fpsach i nei wiem co sie dzieje czasami spada nawet do 2 ... (http://www.mpcforum.pl/topic/1162167-jak-powinny-chodzic-gry-itp/)

Opublikowano

masz czas to sobie poszukaj na stronie HP specyfikacji swojego lapka to się dowiesz co przynajmniej ma i ile obsłuży RAM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...