Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie ochotę na ACR na perma? Nowy event nexona

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dawid45o w CA nie ma słabych broni. Wystarczy tylko daną bronią ogarniać. 

ACR jak i SCAR-L moje 2 najulubieńsze bronie :) Aż się skuszę. Dzięki Elzav za info ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Nie jestem pewny co do tego, czy trzeba się codziennie logować, ponieważ na ostatnim Roll Call Event co był secik na 30D byłem w sanatorium, nie grałem wcale, tylko tyle co się logowałem i gdzieś tam w środku zapomniałem się zalogować jeden dzień, ale i tak ostatecznie nagrodę dostałem. :) 

Właśnie porównałem oba eventy i w obu przypadkach napisane jest "in a row" co oznacza "z rzędu", jednak jak już pisałem poprzednio przegapiłem jedno logowanie, ale nagrodę i tak dostałem.  :P

Wiem, że się troszkę czepiam, ale ja tylko chciałbym poinformować, że przytrafiła się taka sytuacja, a nagroda i tak została przyznana.  :rolleyes:

Pozdrawiam.  :)

Opublikowano

@Tfardy

Nie chodzi o 17 dni pod rząd a 17 dni w czasie eventu, który trwa na 100% dluzej :)

ACR? Stracilem smaka przez army race, jak się ogarnie nawet fajna ale dla mnie tylko kolekcja :f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dokładnie o tym samym pisałem. Zwróciłem tylko uwagę, bo wszyscy określają ten event jako "logowanie CODZIENNIE", ale to nie jest prawdą, że trzeba codziennie, po prostu trzeba się zalogować podczas trwania całego eventu 17dni. 

Opublikowano

Dokładnie o tym samym pisałem. Zwróciłem tylko uwagę, bo wszyscy określają ten event jako "logowanie CODZIENNIE", ale to nie jest prawdą, że trzeba codziennie, po prostu trzeba się zalogować podczas trwania całego eventu 17dni. 

No jo, 21 dni masz na logowanie sie, jak zalogujesz sie 17 dni z rzędu w czasie tych 21 dni to ACR jest Twoja.

Tydzień jeszcze! :D

Do tego jeszcze po drodze dostaje sie Cosmetic Case(1), GP-Smart(1), MYST-MarkII (1), MYST-N(1)  to też można coś jeszcze chapnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...