Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Trainer - kilka pytań

konst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej miałem tu na myśli sytuację, kiedy zapytaliby mnie o trainera i musiałbym odpowiedzieć czy używałem, czy nie lub jakby powiedzieli, że po prostu używałem. Jak wtedy zareagować.

Opublikowano

Bardziej miałem tu na myśli sytuację, kiedy zapytaliby mnie o trainera i musiałbym odpowiedzieć czy używałem, czy nie lub jakby powiedzieli, że po prostu używałem. Jak wtedy zareagować.

Powiedz, że nic o tym nie wiesz i nie rozumiesz dlaczego wyskakuje ten błąd.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@ShevrillHD

Za przeproszeniem .. Pier**** głupoty.. Ten ruski to jest 100% kaylogger .. Wiele osób już jego ,,wykorzystało" i teraz żałują. Jeszcze dwa miesiące temu gdy ten trainer był w ,,rozkwicie" bo nikt o nim dobrze nic nie wiedział, na allegro było od cholery kont Origin z fifą i innymi grami, które pochodziły z kradzieży. A jeżeli bezpośrednio ten co go rozsyłał nie dostawał tych kont to rusek którzy przerobił tego trainera od delta10fy zbierał wszystko. Nie pamiętam już dokładnie jak brzmiała nazwa ale było na pewno ,, Delta10Fy modified by Creg chyba" a to sie = 10000% kaylogger.

Nie żeby broniąc Pandazatora, ale on zrobił swojego trainera przy użyciu jak mniemam Cheat Engine lub czegoś tam, nie wnikam, ważne że jest pozbawione wirusów i że działa... I ja go używam, i będe używał. Zarobiłem dobre ponad 5mln przez jakieś 3 miesiące i nadal nie zamierzam zaprzestać. 

A jeżeli chcesz to sobie pobieraj z ruskich stron trainery, tylko żeby się potem nie okazało, że obudzisz się z ręką w nocniku jak będziesz płakał że jakimś dziwnym trafem nie pamiętasz hasła do Origin i Maila ...

Tyle 

Opublikowano

Ten trainer od Pandazorator'a jest darmowy ruski, jedynie co to go spolszczył, a innym wmawia, że ten ruski jest z keyloggerem. Tutaj macie link http://mmoru.com/board/showthread.php?t=429536

Kupiłeś mojego trainera, dostałeś bana za nadużywanie go, próbowałeś go sprzedać - nie wyszło. Teraz piszesz głupoty, dając linka do ruskiego keyloggera (30/50 na virustotal, mój trainer 3/50).

Bana można dostać za nadużywanie trainera lub za posiadanie starej, wykrywalnej wersji trainera. Jeżeli nie możesz zalogować się do ut a na webappie jest napisane że nie masz plików z grą to jest to ban.

BTW. Obecna wersja trainera to 1.1 - podstawowy trainer i 2.1/2.2 - trainer z funkcja zamrazania kontraktow. Zobaczę co EA doda po przerwie technicznej.

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

Bana można dostać za nadużywanie trainera lub za posiadanie starej, wykrywalnej wersji trainera. Jeżeli nie możesz zalogować się do ut a na webappie jest napisane że nie masz plików z grą to jest to ban.

A jeśli na WebAppie jest to co ja mam zawsze, "Nasze serwery są obecnie niedostępne z powodu trwających prac modernizacyjnych. Spróbuj ponownie później."?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...