Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Trainer - kilka pytań

konst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie trainerów do FIFY.

Mianowicie:

1. Jak duże jest ryzyko bana zarabiając powiedzmy maksymalnie 80k dziennie? Mam składy warte ponad milion, nie chciałbym w głupi sposób tego stracić, a zapracowałem sam.
2. Czy jest możliwość odbanowania zbanowanego FUT? Jeśli tak to jak? Bo dość często widywałem to w różnych miejscach.

3. Który trainer jest najlepszy, najtańszy, niewykrywalny?

Opublikowano

1. Znikome, ja tak zarabiałem od 3 miesięcy do 100k włącznie i EA się do mnie nie czepiała, raz przekroczyłem 115k i od razu BAN. Więc do 100k nie więcej

2. Potencjalnie jest taka opcja lecz i tak nic nie ugrasz u nich. Jak zablokują to już na Amen, moi znajomi którzy dostali Bana próbowali się ratować w zagranicznym EA lecz bez skutecznie.

3. Jedynie tylko od Pandazorator-a , kosztuje 50zł

Opublikowano

@kamcio25 Ja mam od pandazoratora i dostałem bana. :)

Lecz kupiłem nowe konto i jadę z umiarem. 100k dziennie. A wcześniej 150k . ;d

Przekroczysz 100k to praktycznie ban jest pewny.

636451494245979649038.gif

Opublikowano
Wygląda na to, że nie masz plików FIFA Ultimate Team. Dołącz do społeczności milionów graczy — zarządzaj swoim składem, pochwal się nim przed znajomymi, licytuj karty w przeglądarce WWW, otwieraj paczki kart i poluj na zawodników z zespołu tygodnia!

Na web-appie. Wchodzać do FUT w grze mam "Zagraj w FUT" zamiast nazwy klubu i herbu. A jak już chce wejść to "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate Team wystąpił błąd(...)" 95k dziennie przez 3 dni robiłem. Czy to ban?

Opublikowano

Na web-appie. Wchodzać do FUT w grze mam "Zagraj w FUT" zamiast nazwy klubu i herbu. A jak już chce wejść to "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate Team wystąpił błąd(...)" 95k dziennie przez 3 dni robiłem. Czy to ban?

Sprawdź swój e-mail.

Jeżeli dostałeś bana to powinni przysłać Ci o tym informację.

Opublikowano

Wszystko. Za to FUT nie wchodzi ani na Web-Appie (obecnie "Nasze serwery są obecnie niedostępne z powodu trwających prac modernizacyjnych. Spróbuj ponownie później."), ani w EASFC na telefonie (po próbie logowania wraca do wpisania hasła).

Opublikowano

Na Live Chatcie najpierw napisali mi, żebym restartował net itp. i inne takie kroki. Następnym razem "według ich informacji bana na pewno nie ma, za 72h powinienem odzyskać dostęp do konta", a kolejnym "bana nie ma i najprawdopodobniej wszystko jest okej, ale konto jest badane przez EA". Troche to dziwne, bo dla mnie to ban po prostu jest, a EA przysłowiowo pali jana. Chociaż chciałbym wiedzieć na czym stoje (nawet jeśli to blokada FUT), bo tak to jedynie niepewność, bardziej denerwująca.

Opublikowano

Z tego co wiem, gdy masz blokadę konta to dostajesz komunikat że twoje konto zostało zablokowane a nie że są prace konserwacyjne. Ale mogę się mylić bo jak pisałem nie jestem pewien. Skoro po 72 powinieneś odzyskać dostęp to należy poczekać w spokoju i być dobrej myśli że wróci po tym czasie.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

A spróbuj się u kolegi zalogować do Twojego UT. Być może Komputer się obraził na FUT ^^

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie działa też aplikacja na Androida i WebApp. Także odpada ;) Dobra, poczekam jeszcze po prostu najwyżej pare dni.

Opublikowano

Nic Ci nie da czekanie. Ja mam dokładnie tak samo jak Ty już od ok. 3 tygodni i nic. Gadałem na live chacie i kazali wysłać maila ze odnośnie konta itd na jakiś mail od nich w sprawie zawieszeń lub zbanowanych kont lecz dalej nic. Najlepsze jest to, że ja nie używałem żadnych trainerów ani innego gówna a mimo to dostałem coś takiego z dupy. 

Opublikowano

No cóż, tak jak sądziłem. 72 godziny EA to wieczne oczekiwanie. Bo z tym mailem też z tego co pamiętam to mi wspominali bym najwyżej napisał. To życzę sobie powodzenia.

Opublikowano

Zrobię to chyba dziś. Mam tylko pytanie. Jak poprowadzić rozmowę aby uniknąć zbanowania, tudzież postarać się o odbanowanie? Są co do tego jakieś ogólnopojęte wskazówki? Czy mówić otwarcie, że się używało trainera, czy co. I czy ta rozmowa wiąże się z dodatkowymi kosztami czy według cennika operatora?

Opublikowano

Zrobię to chyba dziś. Mam tylko pytanie. Jak poprowadzić rozmowę aby uniknąć zbanowania, tudzież postarać się o odbanowanie? Są co do tego jakieś ogólnopojęte wskazówki? Czy mówić otwarcie, że się używało trainera, czy co. I czy ta rozmowa wiąże się z dodatkowymi kosztami czy według cennika operatora?

Jak powiesz im o używaniu trainera, to Ci nie pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...