Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią wykonał bym ci strone jeśli chcesz jednak jak ci pewnie wiadomo nic za darmo. A co do ceny który podał szanowny Pan Diverse to cena jest stosunkowo duża nawet jak na Niemieckie standardy. No chyba że mówimy o stronie i forum naraz to cena jak najbardziej adekwatna do czasu poświeconemu na wykonanie pracy.

Jeśli pomogłem to zamiast gdzie kol wiek klikać najlepiej wejdź na stronę http://www.pajacyk.pl i kliknij.
W ten sposób pomogłeś. Czy to takie trudne aby wykonywać tą czynność codziennie?

Opublikowano

Z chęcią wykonał bym ci strone jeśli chcesz jednak jak ci pewnie wiadomo nic za darmo. A co do ceny który podał szanowny Pan Diverse to cena jest stosunkowo duża nawet jak na Niemieckie standardy. No chyba że mówimy o stronie i forum naraz to cena jak najbardziej adekwatna do czasu poświeconemu na wykonanie pracy.

Pozwól, że Ciebie nie skomentuję. :)

Co do tematu.

Zdecyduj - strona, forum czy strona z forum? Stronę w darmowym najlepszym wypadku możesz na wordpressie postawić, a forum np. na phpbb3 (bardziej rozbudowane) / mybb (łatwiejsze w konfiguracji).

9obpmnjr.png

Opublikowano

Pozwól, że Ciebie nie skomentuję. :)

Co do tematu.

Zdecyduj - strona, forum czy strona z forum? Stronę w darmowym najlepszym wypadku możesz na wordpressie postawić, a forum np. na phpbb3 (bardziej rozbudowane) / mybb (łatwiejsze w konfiguracji).

Powiesz mi czemu nie skomentujesz tego co napisałem? Uspokoiłem Kamcioch'a że nie będzie musiał płacić tak wysokich cen... Chyba że będzie miał duże wymagania np do aplikacji...

Jeśli pomogłem to zamiast gdzie kol wiek klikać najlepiej wejdź na stronę http://www.pajacyk.pl i kliknij.
W ten sposób pomogłeś. Czy to takie trudne aby wykonywać tą czynność codziennie?

Opublikowano

Skoro prosisz, ok.

Powiesz mi czemu nie skomentujesz tego co napisałem? Uspokoiłem Kamcioch'a że nie będzie musiał płacić tak wysokich cen... Chyba że będzie miał duże wymagania np do aplikacji...

To, że temat jest od pomocy mu i doradzenia, pokierowania (nie mówię o gotowcach). A Ty jako w swoim mniemaniu "pro elo majstier" (szanujący się 4 letni webmaster - w oparciu o to co masz na profilu:

1394017219-U289371.jpg

) nie trzyma strony na proserwer.pl (czyt. strona.xaa.pl), nie mówiąc już o zawieszeniu jej z powodu płatności (niemal zerowych), domeny z nazwa.pl (zapewne "promocja 0zł"), wmawia mu swoje "pro elo majstierskie" usługi. Tyle na Twój temat.

I tu nie chodzi o płacenie "wysokich cen". On nie musi nic płacić, a przy odrobinie chęci sam sobie zrobi wszystko jeśli ogarnia serwery mc chociaż w stopniu podstawowym by to działało w miarę sprawnie.

Dalej idąc tym topem, że cena jest adekwatna. 350$ to jest masa kasy za podstawowe forum i stronę (nawet za ipboard z autorskimi dodatkami itd. o czym jakby ogólnikowo wspomniał Diverse).

Czyli dochodzimy do wniosku, że obecnie można to zainstalować i skonfigurować, bo niemal wszystko opiera się na gotowych kreatorach instalacji/konfiguracji itd., a on sam za to nie musi nic płacić, a koszta podane ogólnie tutaj, są dużo za duże i nieodpowiednie do spełniania małych zadań (nie zakłada przecież serwera na skalę światową czy coś...).

9obpmnjr.png

Opublikowano

Masz 100% rację. Przecież "pro elo majsterskie" to nie znaczy ile kto zna języków i jak jest dobry w swoim fachu. Liczy się tylko to jakie i za ile ma serwery :).
A wracając do tematu bo to nie wojna żadna... To jeśli autor tematu nie zna żadnego języka to wykonanie strony samemu może zająć bardzo sporo czasu.

Jak już zaczniesz się uczyć jakichś języków i będziesz miał w czymś problem to z chęcią pomożemy :)

A jeśli chcesz aby ktoś ją wykonał za ciebie to z chęcią pomogę.

Opublikowano

Masz 100% rację. Przecież "pro elo majsterskie" to nie znaczy ile kto zna języków i jak jest dobry w swoim fachu. Liczy się tylko to jakie i za ile ma serwery :).

A wracając do tematu bo to nie wojna żadna... To jeśli autor tematu nie zna żadnego języka to wykonanie strony samemu może zająć bardzo sporo czasu.

Jak już zaczniesz się uczyć jakichś języków i będziesz miał w czymś problem to z chęcią pomożemy :)

To, że masz wypisane na profilu to wiesz... mogę wypisać, że mam bentleya - mam go? :)

Szanujący się kierowca rajdowy na co dzień nie będzie śmigał zardzewiałym tico (taka przenośnia do tych serwerów i Twojego "webowego portfolio").

Gadasz głupoty... nic nie musi znać prawie, jedynie czytać ze zrozumieniem i mieć trochę inteligencji (a jako, że jest człowiekiem nie instynktownym chomikiem, to musi dać radę). Czy to phpbb3, czy mybb itd itd zrobi bez problemu, jak już wcześniej wspominałem - bawi się w ui, nie kodzie.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...