Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ikony Zbroi Ninji Oraz Szamanek Z Roku 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już na PW wyjaśniałem jednemu userowi jak to wykonać, teraz udostępniam to wam :)

Niektórym znudziły się teraźniejsze wyglądy zbroi tych postaci w EQ, w 2007r. były według ciebie ładniejsze, ale nie wiesz jak to zrobić, nie kopiując (przez co usuwając inne ikony) plików z metin2 2007.

Oto wygląd tych zbroi:

http://c.wrzuta.pl/wi13746/499d05b90026f1f74b8583ad/0/zbroje

Link do pliku:

http://www.speedyshare.com/files/21955434/icon.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/c4eb690eb56475c087d5167d60273ccc45b127efcf4c68aefdba1224ae4e3da9-1267475561

Jako, że plik nie jest spakowany daję instrukcję instalacji go do metka:

Ściągamy plik który podałem wyżej, wypakowywujemy i wklejamy go do folderu z metkiem, np. C:\Program Files\METIN2PL

Teraz wchodzimy do folderu PACK tego metka i usuwamy z jego zawartości pliki: icon.epk oraz icon.eix

Odpalamy metka i cieszymy się nowymi ikonami zbroi :)

Myślę, że pomogłem.

Pozdrawiam

RaZoRPL

@Zreuploadowany plik.

Opublikowano

No fajne lepsze niż te co teraz łap +

992b4bc6fac767dd.png62c2d12f9c2e883d.png

iRokushou Best KidMod Maple Story 4 Eva

"To nie tak, że nie lubię być dobry. Ale bycie złym lepiej mi wychodzi" - Johny "Stetson" Desperado

Opublikowano

Hahaha...

Jako, że plik nie jest spakowany daję instrukcję instalacji go do metka:

Ściągamy plik który podałem wyżej, wypakowywujemy i wklejamy go do folderu z metkiem, np. C:\Program Files\METIN2PL

Teraz wchodzimy do folderu PACK tego metka i usuwamy z jego zawartości pliki: icon.epk oraz icon.eix

Odpalamy metka i cieszymy się nowymi ikonami zbroi :)

Plik nie jest spakowany, ale po ściągnięciu musimy go rozpakować xDD... Masz 5 i + :D

@Edit:

Wiecie że na metinie z 2007 roku były tylko szamanki i ninje oraz Wojownicy i Sura (2 -"dziewczyny" i 2 - "chłopaków")

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

@Treej to jest powód dla którego handlarz ma 2x garnitur i 2x suknie :D

Jakbym wiedział że dodasz mojego screena, zrobiłbym go lepiej >_< (w lvlach zbroi mam błędy)

Jeszcze raz thx za za te iconki :)

Opublikowano

np. taki ze nie ma zbroi na 62lvl a tak napisałem :P (poprawnie jest 61lvl)

a propos znajdziesz jeszcze iconki hwanga? xD

tutaj moze byc problem metin 2007 nie miał jeszcze hwanga, a jestem pewny że istnieje żeńska wersja dla ninji :)

(w Modzie KaMeR'a ją widziałem ale nie mam zielonego pojęcia w jakiej wersji był client xD)

Opublikowano

Dzieki rzeczywiscie lepsze były w 2007r. ale zbroja chyba powinna byc na 61Lvl a jest na 62Lvl :D Pozdro + leci

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Wyjaśnij dokładnie, po tym jak był nowy patch wprowadzający nowe teksturki nie widać zmian po wsadzeniu icon do metka?

Gość Mounthains
Opublikowano

bardzo się przyda ^^

Dzięki wielkie

masz +

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...