Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie wybrać grę...

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od dawna chciałbym pograć w jakąś dobrą grę i nie musiałbym przechodzić z punktu A do punktu B. Chciałbym mieć wolny świat i przechodzić jakieś misje główne i poboczne. Obojętnie czy to będzie strzelanka, nawalanka, średniowieczna...

Może być nowa jak i stara gra.

Kamera musi być 3 osobowa lub 1 osobowa...

Liczę na waszą pomoc!

Opublikowano

TES V Skyrim, a jeśli szukasz czegoś z gorszą grafiką ale dobrym klimatem to polecam Fable: The Lost Chapters.

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Fable: The Lost Chapters nie ma takiej swobody... A wręcz przeciwnie jest praktycznie skazana na liniowość, może i nie do końca liniowa ale w większym stopniu tak.

Opublikowano

Fable: The Lost Chapters nie ma takiej swobody... A wręcz przeciwnie jest praktycznie skazana na liniowość, może i nie do końca liniowa ale w większym stopniu tak.

Nie ma swobody? Możesz chodzić teorytycznie wszędzie, robić to co chcesz, dużo zdań pobocznych itd...

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Polecam Fallout: New Vegas - gra daje sporo swobody i zapewnia dobrą zabawę ;) Poza tym polecam FC3.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Ja ci mogę polecić ze starszych gier na pewno Fable: The Lost Chapters, Two Worlds, Seria Gothic(pomijając Arkanie) , TES III:Morrowind i TES IV:Oblivion. Nie wiem czy to się zalicza jeszcze do nowych ale Fallout New Vegas i Divinity II.

, a z nowych to TES:Skyrim i serie Mass Effect.

ruU3AnC.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Kingdoms of Amalur : Reckonig powodem jest bardzo dynamiczny choć mimowszytsko nie aż tak różnorodny system walki, który jest rzadko spotykany w RPG. Restynid nie czujesz się głupio dając sobie samemu plusiki z innego konta ?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...