Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczących DO

darkbak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Interesuje mnie ta gra ale mam parę pytań dotyczących tej gry a więc :

1. Na jakim polskim serwerze warto zaczynać ?

2. Na pewno będą inni atakować ale czy często

3. Szybko nabija się lvl ?

4. Duża trzeba kase władować w statki i uzbrojenie aby radzić sobie ?

Opublikowano

Witam

Interesuje mnie ta gra ale mam parę pytań dotyczących tej gry a więc :

1. Na jakim polskim serwerze warto zaczynać ?

2. Na pewno będą inni atakować ale czy często

3. Szybko nabija się lvl ?

4. Duża trzeba kase władować w statki i uzbrojenie aby radzić sobie ?

1. Ja gram aktualnie na pl1 i powiem że gra się przyjemnie

2.Czy często ... napewno zależy od pory dnia.

3.Zależy ile czasu dziennie przeznaczasz na grę.

4.Nie , teraz większość rzeczy masz na handlu , a kredki bierzesz z allegro (wydatek rzędu 10-20 zł)

Opublikowano

Nie będą mnie tam bić ostro na PL1 ?  Zamierzam grać tak koło 5-6h dziennie to w jakim okresie wbije np 15 lvl ?

Nie , aczkolwiek może się zdarzyć.

5-6h , szczerze Ci powiem że nie wiem , ale z teraźniejszymi misjami raczej szybciutko.

(Korzystaj z tego że wszyscy rzucili się na nowe statki i dresy na handlu , łatwiej wygrasz irki bo2 itp.)

Opublikowano

irków napewno taniej nie wygrasz, a jeżeli co to drożej. Przed wprowadzeniem nowej aukcji irka mogłeś wygrać za 80kk - . Teraz widać ile kto postawił i widzę tam często 90kk +. Wszyscy dają na ostatnią chwilę, więc każdy może cię podbić o 10k kredek w każdej sekundzie.

Jedyne co to LF-3 spadły o pare kk w dół i BO2

Opublikowano

irków napewno taniej nie wygrasz, a jeżeli co to drożej. Przed wprowadzeniem nowej aukcji irka mogłeś wygrać za 80kk - . Teraz widać ile kto postawił i widzę tam często 90kk +. Wszyscy dają na ostatnią chwilę, więc każdy może cię podbić o 10k kredek w każdej sekundzie.

Jedyne co to LF-3 spadły o pare kk w dół i BO2

Jak sprawdzasz licytacje w weekend to się dziwisz... ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ciężko jest to sprawdzić bo nigdzie nie pisze ile osób gra na danym serwerze. Ale jeżeli masz zamiar grać na PL3 to nie polecam bo tam grają same wybocone konta i bardzo często a nawet zawsze ktoś jest na wylotach (obojętnie która firma) więc tam sobie spokojnie nie polatasz

Opublikowano

Teraz to wystarczy że kupisz pare mln na allegro i ci starczy. Załatwisz sobie stare FE (czyli full LF-3, full iris, BO2 itp.). Nie wydasz więcej niż hmm... 600 mln (ale to zależy od serwera, kiedy i na co stawiasz).

Sprawdź po ile chodzą kredyty na dany serwer i może załatw sobie z pare kredek na dobry początek.

Opublikowano

Odp \/

4.Nie , teraz większość rzeczy masz na handlu , a kredki bierzesz z allegro (wydatek rzędu 10-20 zł)

Opublikowano

haha pl2 vru dobre vru na pl 2 to szajs same flaxy eic i mmo kubik tam bija wru to wymarła firma polecam eic :)

ceny z pl2 przedmiot Iris (BD-02 I) w wysokości 53.010.000 kredytów

przedmiot LF-3 (LF-3) w wysokości 13.070.000 kredytów

przedmiot LF-3 (LF-3) w wysokości 32.478.790 kredytów

przedmiot LF-3 (LF-3) w wysokości 30.030.000 kredytów

w godzinach od 24 do 3

PSlqjGC.png

Opublikowano

W weekend? sprawdzam aukcje codziennie i widzę te same ceny za np. irisa.

Irys tyle samo? przed wprowadzeniem tych nowych aukcji (dokładnie po tym gdy na wszystkim serwerach nie działała zakładka wyposażenie" to na irka musialem stawiac 150mln,teraz za 90mln wygrasz.

1359705736-U799478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...