Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] [Ghb]-Warrock Public V11

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sosiem Czy trudno poszukać i to w przyklejonych?

Triggerbot (funkcja Aimbot'a) - auto-strzelanie

azzaro.gif
Nowicjusz
Opublikowano

Moze mi ktos pomoc? wlaczam hacka, zalaczam menu, ale nie moge ustawic zadnych opcji ;/ help plz b

bedzie +

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Nowicjusz
Opublikowano

ponieważ Injector jak i plik .dll musza miec taka sama nazwe:)Zrób sobie np. maxn.dll i injector maxn

POmogłem?+?

jak nie to jeszcze raz sciagnij hacka, rozpakuj. Jak sciagales przez jakis program to spróbuj przez sama przeglądarkę.

napisz czy Ci dziala ;)

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Opublikowano

Spoko haczek

Jest tu opk???

nie widzisz SS?

z opk to nie gra...

@EDIT:

Ej nie dalo by sie ukryc no spread bo to sie robi mały celownik;/

Opublikowano

Kurcze właśnie mnie kicknięto 30sekund przed końcem gry a miałem 100kill 2deady.

Jak tu zrobić nowy działający anty kick bo te debile już się nie nabierają ,że zrobię im format jak mnie kickną.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć o ile to możliwe dlaczego ciągle mnie wywala z gry kiedy włanczam tego hacka ? I napisane jest hack detected jak to ominąć jest jakiś sposób ? jeżeli to robi różnice to mam viste

pozdrawiam i czemak na szybką odpowiedź

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć o ile to możliwe dlaczego ciągle mnie wywala z gry kiedy włanczam tego hacka ? I napisane jest hack detected jak to ominąć jest jakiś sposób ? jeżeli to robi różnice to mam viste

pozdrawiam i czemak na szybką odpowiedź

Uruchamiałeś jako Administartor?

Opublikowano

Mam komunikat "settings file not found!" co jest czemu nie moge go uruchomić? mam NetFramework 3.5 i windowsa xp nigdy nie mialem najmniejszych proglemow z odpaleniem hacka :/ Prosze o pomoc

Opublikowano

hack jest do dupy nie dziala pisze clund not inject dll żal zmienialem nazwe i nic

sam jestes do dupy masz cos z kompem lub cos w tym stylu dziwne ze innym chodzi a tobie nie wiec nie pisz ze hack jest do dupy :D

Opublikowano

Dzięki za hacka all działa ;)

P.S. Jesteś Wielki ;D

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...