Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupię najtaniej GiftCode?

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej opłaca się z 

https://minecraft.net

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Ja 3 lata temu swojego giftcoda kupiłem na allegro za 25zł.

Mój kolega 2 lata temu również kupił giftcoda na allegro ale tylko za 15zł.

Oba konta działają do dziś.

Jednak teraz tak tanio nie kupisz, nawet na allegro, polecam minecraft.net

Opublikowano

Jedyne sprawdzone źródło to minecraft.net
Na innych stronach mogą Cię oszukać ( praktycznie 90% to oszusty.)
Także uzbieraj sobie fundusz i miej pewność że jest to twoja własna premka ^^

Opublikowano

Polecam Minecraft.net , chyba że chcesz wywalić trochę kasy w bagno to kupuj na allegro :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

minecraft.net , pośrednie sklepy biorą zawsze jakiś % dla siebie (nie mówie o sklepach typu allegro, tylko level77,kinguin.pl itp) więc wyjdzie ci więcej ;/

@edit

Jedyne sprawdzone źródło to minecraft.net
Na innych stronach mogą Cię oszukać ( praktycznie 90% to oszusty.)
Także uzbieraj sobie fundusz i miej pewność że jest to twoja własna premka ^^

90% ? bez przesady ... większość nie chce oszukać

myśle że było by to około 15-20%

Opublikowano

Cześć , dokładnie tydzień temu kupiłem sobie premium i aby jak najszybciej kupić polecam tzw.paysafecard'em , zobacz w jakich sklepach w twoim mieście można kupić go : https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/ i po prostu kup za 100zł i potem zakładasz konto na minecraft.net Buy GiftCode wybierasz nick na dole zaznaczasz paysafecard wypełniasz swoje dane e-mail itp... i potem przeprowadza Cię na strone paysafecardu i wpisujesz kod który dostałeś w kupionym pay'u .. Baaam cała filozofia :) ale jeżeli masz e-mail'a z .com to pamiętaj aby tak pisać , a nie .pl :) następnie pobierasz launcher który dostałeś w poczcie i aby zadziałał Ci minecraft zagraj najpierw w Play Demo wbij na singla i wyłącz i jeszcze raz włącz i się dopiero teraz logujesz w launcherze , jeżeli pomogłem nmzc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...