Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElothMt2 - Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tutaj pytanie skierowane jest do osób które znają się na rozwiązywaniu różnych błędów bądź errorów.

Otóż mój problem wygląda tak że strona internetowa serwera eloth mi nie działa,a jak kolega wchodzi lub ja wchodzę na swoim telefonie to wszystko dobrze,i na dodatek gdy chce włączyć serwer wyskakuje mi oto taki komunikat:

http://screenshooter.net/5304109/fibhcwx

próbowałem uruchamiać jako administrator, bawiłem się zaporą systemu win7,konto nie dostało bana na IP bo kolega sprawdzał oraz wyłączałem i włączałem antywirusa (AVG)

Bardzo proszę o szybkie i dobre rozwiązanie problemu !!

Opublikowano

Witam, tutaj pytanie skierowane jest do osób które znają się na rozwiązywaniu różnych błędów bądź errorów.

Otóż mój problem wygląda tak że strona internetowa serwera eloth mi nie działa,a jak kolega wchodzi lub ja wchodzę na swoim telefonie to wszystko dobrze,i na dodatek gdy chce włączyć serwer wyskakuje mi oto taki komunikat:

http://screenshooter.net/5304109/fibhcwx

próbowałem uruchamiać jako administrator, bawiłem się zaporą systemu win7,konto nie dostało bana na IP bo kolega sprawdzał oraz wyłączałem i włączałem antywirusa (AVG)

Bardzo proszę o szybkie i dobre rozwiązanie problemu !!

A gdzie kolega mieszka?

Może dostałeś bana na IP przez jakiś drugie konto, masz takowe?

Co do strony do spróbuj ustawienia przeglądarki i cookies zresetować.

Ewentualnie zadzwoń do dostawcy internetu czy nie ma jakiś

problemów.

Inne serwery ci działają?

Opublikowano

A gdzie kolega mieszka?

Może dostałeś bana na IP przez jakiś drugie konto, masz takowe?

Co do strony do spróbuj ustawienia przeglądarki i cookies zresetować.

Ewentualnie zadzwoń do dostawcy internetu czy nie ma jakiś

problemów.

Inne serwery ci działają?

mam 2 konta buffa i konto główne, żaden serwer metina mi nie działa,bo tak dokładnie 2 dnia jak chciałem wejsc na metina to w każdym folderze z serwerem mialem usunięte około 6 tych samych plików i starter.A bana na IP raczej bym nie dostał bo nic co miało by łamać regulamin serwera nie robilem

Opublikowano

mam 2 konta buffa i konto główne, żaden serwer metina mi nie działa,bo tak dokładnie 2 dnia jak chciałem wejsc na metina to w każdym folderze z serwerem mialem usunięte około 6 tych samych plików i starter.A bana na IP raczej bym nie dostał bo nic co miało by łamać regulamin serwera nie robilem

Sprawdź porty i połączenie z internetem.

Czy czasem coś Ci nie blokuje.

Jak nie działa każdy serwer? Przy każdym pojawia się takie okno jak wyżej?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Może antywirus usuwa Ci pliki z clienta, usuń clienta wyłącz antywirusa i wypakuj clienta :P <- Nie chodzi mi tu o 'wlaczenie' i 'wylaczenie'.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Sprawdź czy nie brakuje Ci bibliotek w klientach, ew. w System32[64].

nie bardzo rozumiem, ja w takich typu sprawach jestem zielony, możesz napisać prościej ?

Może antywirus usuwa Ci pliki z clienta, usuń clienta wyłącz antywirusa i wypakuj clienta :P <- Nie chodzi mi tu o 'wlaczenie' i 'wylaczenie'.

zrobiłem tak jak napisaleś i nic :(

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...