Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Gra na klawiaturze

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym bardzo o poradnik jak ustawić klawisze na swoje potrzeby, ponieważ bardzo ciężko jest się przestawić na nową konfiguracje. z góry dziękuje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem, i się nie dało nie się odczytać  tego 2 pliku którego trzeba pobrać, nie wykrywa mi nic jak muszę wybrać Vjoy2 ....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś pomoć?

Przez jakiś czas ten program działał ale dzisiaj występuje taki oto błąd:"Brak podłączonego kontrolera. Aby przejść dalej, musisz podłączyć kontroler lub zmienić metodę sterowania."

Help :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Może mi ktoś pomoć?

Przez jakiś czas ten program działał ale dzisiaj występuje taki oto błąd:"Brak podłączonego kontrolera. Aby przejść dalej, musisz podłączyć kontroler lub zmienić metodę sterowania."

Help :D

Wszystko pewnie spowodowała aktualizacja gry.

636451494245979649038.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Witam mam taki problem że nie działa mi wgl sterowanie na klawiaturze tylko mogę myszką sterować zawodnikami

PS: Wiem że w ustawieniach można zmienić sterowanie na samą klawiature i tak zrobiłem ale to nic nie dało lipa pomożę ktoś?

Opublikowano

Witam mam taki problem że nie działa mi wgl sterowanie na klawiaturze tylko mogę myszką sterować zawodnikami

PS: Wiem że w ustawieniach można zmienić sterowanie na samą klawiature i tak zrobiłem ale to nic nie dało lipa pomożę ktoś?

Spróbuj skontaktować się z pomocą techniczną EA.

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.

Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

Polski

telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00).

636451494245979649038.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam inny problem podczas sprintowania (powoli przyzwyczajam się do nowych klawiszy) i nie tylko mogę się poruszać w tylko jedną stronę <_<  grając słyszę taki dźwięk jakby windowsa :mellow: myślę że może to być spowodowane tym że mój system nie obsługuje więcej przycisków 8S może ktoś mi pomóc naprawdę to denerwuje podczas gry szczególnie w kontratakach z góry dziękuję za odpowiedzi

PS gram na klawiaturze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie jest taki problem ze w menu normalnie klawiatura chodzi wszystko ale kiedy zaczne mecz to nagle jakby przestała działac próbuje podać od srodka a klawiatura nic

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...