Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie patchowanie, jakby bez końca

Jarecki0555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam problem gdy mi sie patchuje gra ... Niby wszystko okey , ale to kurde nie mq koncaa Caaaly czas od nowa sie patchuje lub stoi w miejacu i nic nie moge zrobic . Usuwalem juz i robilem od nowa i ciagle to samo .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dokładnie taki sam mam problem patch w kółko się pobiera i pobiera a pod koniec wyskakuję "source file was corrupted " i po otwarciu launchera na nowo znowu się pobiera i tak w kółko 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie

Mam problem z patchowaniem gry - od wczoraj się cały czas patchuje i końca nie widać . Nie wiem ile jeszcze dni mam czekać żeby pograć w tę grę. 

Patchuje sie do 100 % i zaczyna od nowa i tak w kółko. To jest normalne czy mam jakiś błąd. Proszę o odpowiedź.

Z góry dziękuję

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglopezowa

Witam serdecznie

Mam problem z patchowaniem gry - od wczoraj się cały czas patchuje i końca nie widać . Nie wiem ile jeszcze dni mam czekać żeby pograć w tę grę. 

Patchuje sie do 100 % i zaczyna od nowa i tak w kółko. To jest normalne czy mam jakiś błąd. Proszę o odpowiedź.

Z góry dziękuję

Musisz cierpliwie poczekać ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...