Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zresetować perki

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dość nietypowy problem a mianowicie umiejętności załogi. Pierwsze rozdanie zrobiłem że tak powiem z dupy wyssane. Chcę zmienić skille załogi ale nwm jak pomocy. Aktualnie mam czołg IS-3 z załogą 81%

Opublikowano

Wchodzisz w kartę ewidencyjną i po lewej stronie na dole masz umiejętności, a nad nimi napis usuń.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Perki będziesz miał tak jak miałeś. Zmieni się tylko % załogi, a to zależy od tego jaką opcję wybierzesz.

Jest bodajże za darmo na 80%, po 20k na załoganta na 90% i 200złota też na jednego załoganta na 100%.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ale bede miał tą nową skill na 100% odrazu po wybraniu

Ten nowy skill*

Jeśli wybierzesz za złoto to tak. Jeśli masz aktualny pierwszy perk na 100% i zresetujesz za kredyty (Zalecane) Będziesz miał nowy perk na 98%

Opublikowano

Dlatego zawsze polecam dobic perka na 100% w czołgu przed zamianą gdyż mniej % pójdzie.

4CMc4yo.png

Opublikowano

Dlatego zawsze polecam dobic perka na 100% w czołgu przed zamianą gdyż mniej % pójdzie.

Pójdzie więcej, ponieważ na uzbieranie 100% jest potrzebne 220k expa, a gdy masz 90% załóżmy 170k (nie wiem ile dokładnie). Przy restarcie za kredyty, tracimy 10% expa, a co za tym idzie gdy mamy 100% 22k, a gdy 90% 17k :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...