Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje nowości do nowych serverów Metin2.

ReXoSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem założyć temat, w którym umieszczę propozycje nowości do nowych serverów metin2. Możecie pisać w komentarzach swoje propozycje postaram się temat uzupełniać jeżeli będzie " żył ". Metin ostatnio się bardzo zmienił, pojawiło się dużo serverów, ale dużo z nich już na początku kończą swój żywot..  Tak więc bez zbędnego już pisania moje propozycje :) 

-Nieskończone autopoty/rosy/soczki/błogosławieństwa/dłonie krytyka/magiczne metale - uprzyjemniło by to grę graczom na serverach typu easy/4fun easy/medium, ponieważ to tylko denerwuje, że trzeba chodzić co chwile do miasta po te przedmioty... 

-Zmiana wyglądu wszystkich/większości skilli.. Chodzi mi tutaj o animacje skilla, dźwięk itd.. Na pewnym serverze pojawił się inny 6 skill i gracze byli nim zachwyceni więc jest to jakiś pomysł.. 

-***Kolejna sugestia.. być może nie jest to nowość, aczkolwiek przyciągnęło by to wielu graczy.... Zrobić server stary typu TMlj2, TMyt2... żadnych dziwnych nowości, 1/2 epik do eq dojść można dosyć ciężko, max lv powiedzmy 99 i wbijanie go w 1-2 tyg przez nolife'a.. Taki typowy stary chinol bez żadnych zbędnych dupereli :) 

-Zmiana wyglądu postaci, taka nowość mogła by zachęcić graczy do gry.. 

-Urozmaicenie expienia, żeby nie było monotonii bicia tych samych potworów kilka godzin, żeby coś osiągnąć.. Nie mam za bardzo pomysłu jak by to zrobić, ale jest to już jakaś sugestia. Może np. expienie bardziej na zasadzie dungeonu jak w np. Cabalu. 

-Oparcie gry bardziej o fabułę, questy. Np. expienie mogłoby się opierać na robieniu misji jak i expie klasycznym. 

-Urozmaicić system PvP, również nie mam zbytnio pomysłu jak go urozmaicić, ale również jest to jakaś sugestia. Np. jakieś super efekty podczas zwycięstwa w pojedynku, obstawianie jakichś zakładów kto wygra na arenie, turnieje na zasadzie ox, że mogłyby się same prowadzić. 

Jak na razie tyle.. Jeżeli temat się jakoś spodoba, a ja na coś wpadnę to go uzupełnie. I może ktoś napisze, że chce zrobić z metina inną grę, ale wszyscy widzimy w jakim on idzie kierunku i raczej tego nie powstrzymamy. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...