Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Pomysłodawacą/GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak jak w temacie chciałbym zostać pomysłodawcą lub Game Masterem na serwerze.

Więc troszeczkę o mnie.

Mam na imię Tomek, mam 16 lat. Moimi zainteresowaniami jest grafika komputerowa, komputery i te sprawy ( obecnie się jeszcze uczę tego ;p ). Tyle o mnie, poznamy się więcej w teamie. ;p

Pomysłodawca

Co ogólnie tutaj pisać, ja mam ogólnie zarys na serwer EASY/medium, więc EASY z domieszką mediuma. Ludzie są naprawdę ślepi, robiąc cały czas serwery HARD lub MEDIUM, które już od parę lat się przejadły. Serwery EASY są według mnie lepsze ( jak można zauważyć, że nie które stoją już po kilka lat ), ponieważ cieszą się większą popularnością ; ludzie są znudzeni monotonnym exp, który nie ma końca lub po długich męczarniach wbiją ten upragniony maksymalny poziom, serwer pada. Serwer EASY jest bardzo dobrym do pobawienia się, czyli emocjonujące wojny ( 20 vs 20 osób ), pojedynki, wszystko będzie można zdobyć przy niewielkim nakładzie czasowym, ataki na królestwa, nie trzeba cały dzień "tyrać" na metinach, dungeonach czy bossach, by mieć 1 przedmiot.

Takowy serwer można zrobić z plików, które są na MPCForum czy też ePvP i gwarantuję, że cieszyłby się ogromną popularnością. Oczywiście trzeba umieć robić serwer z dokładną precyzją. Nawet jakiś małe literówki czy też błędy mogą wszystko popsuć.

Podsumowując, mam pełno pomysłów na misje, dungeony, mapy, systemy ulepszeń. Nie daję pomysłów do jakieś istniejącego serwera lub pojedynczych idei.

Dużo nie oczekuję, nic nie biorę za to. Dla mnie to czysta zabawa i przyjemność. Oczywiście nie będzie tak, że ja będę głównym H@, zbieram kasę i rządzę. Mogę być jakimkolwiek GM i nie dostawać za to nic. :)

GM | Game Master

Co tutaj pisać, więc może napiszę jakie mam doświadczenie oraz jeszcze troszkę o mojej osobie.

Swoją rozgrywkę w Metin2 rozpocząłem od roku 2007, nie dawno oderwałem się od globalnego serwera, by móc sprawdzić się na owej posadzie. Jestem człowiekiem spokojnym, opanowanym, zaufanym oraz mającym humor. ;p Co do doświadczenia, to miałem kilkakrotnie GM na hamachi, znam podstawowe komendy do normalnego użytkowania. Chętnie zawsze pomagam w teamie oraz graczom. Mam wiele pomysłów na jakieś mini-eventy oraz potrafię robić eventy, które są dostępne na globalnym serwerze. Dysponuję dosyć dużą ilość czasu, przeważnie godziny popołudniowe, w weekendy nie raz nawet wieczorne.

No i myślę, że to na tyle. Już po raz kolejny piszę, bo troszkę mało zainteresowania moimi wcześniejszymi tematami. Myślę, że będą jacyś chętni. ;p Po kontakt zapraszam poniżej.

GG: 24814524

Posiadam także Team Speaka, więc także nie ma problemu z porozmawianiem.

Czy moglibyście nie zamykać mi tematów? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...