Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

utorrent instalacja gry

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

pobrałem sobie grę z utorrenta.

mam plik nazwagry.iso a w nim jakieś dziwne pliki jak niby mam to zainstalować? xD

Opublikowano

Zamontuj obraz płyty (Kliknij 2x lewym przyciskiem myszy na plik) i setup powinien się otworzyć, jak nie to na dysku będziesz miał płytkę.

Opublikowano

no wybieram ten plik iso klikam 2x na niego pisze montowanie obrazu i nagle

Program Windows Media Player nie może odtworzyć dysku DVD, ponieważ dysk nie może być odtwarzany w tym regionie geograficznym. Należy uzyskać dysk, który jest przeznaczony dla tego regionu geograficznego.
Opublikowano

no to sobie odpuść, widać to za trudne dla ciebie. kup gre na CD a nie pobieraj pirackich kopii

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To forum nie wspiera piractwa.

Włącz Daemona, dodaj wirtualny napęd (tam na dole poszukaj w tych ikonkach 6 od lewej)

Teraz klikasz dodaj obraz (pierwszy z lewej) szukasz tego .iso i dodajesz

Teraz u góry on ci się pokaże klikasz na niego raz i klikasz zamontuj (zielony przycisk "play")

Po chwili pokaże ci się okienko i wybierz tam setup i dalej cie instalator poprowadzi.

Opublikowano

ale tak jak mówiłem robie identycznie i wyskakuje to co pisałem zamiast instalatora.

PS:ten plik .iso ma wyglądac jak normalny plik rar?

Opublikowano

ale tak jak mówiłem robie identycznie i wyskakuje to co pisałem zamiast instalatora.

PS:ten plik .iso ma wyglądac jak normalny plik rar?

skoro nie potrafisz myśleć to musisz zapłacić za grę przykro mi :C

aFMA3pg.png

Opublikowano

Kolejny spamer weź schowaj się napisałem że robie wszystko dobrze już kiedys pontowałem i działało nie bd płacił 80zł za gre którą chcę sprawdzić czy fajna...

Opublikowano

Kolejny spamer weź schowaj się napisałem że robie wszystko dobrze już kiedys pontowałem i działało nie bd płacił 80zł za gre którą chcę sprawdzić czy fajna...

Chłopie, jedynym spamerem jesteś tu ty, a to, że masz IQ -10 to nie nasza sprawa.

Jak to zrobić masz wyjaśnione, więc nie wkurwiaj użytkowników.

Jeśli na prawdę jesteś za głupi, żeby pojąć tak banalną rzecz, jak zmontowanie obrazu ISO,

to powodzenia w życiu.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Skaciu radzę się nauczyć czytać gimbazo ze 100razy montowałem teraz mam problem spamerzy jebani...

Opublikowano

Skaciu radzę się nauczyć czytać gimbazo ze 100razy montowałem teraz mam problem spamerzy jebani...

Nie montujesz, tylko otwierasz to Windows Media Player -,-

co za ciota!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...