Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konto na Allegro - Bezpieczenstwo.

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , moje pytanie jest zwiazane z kupowaniem kont na allegro . Czy jezeli kupię konto na allegro to bede mogl na nim spokojnie grac ? Z tego co wiem to z facebookiem mozna normalnie rozwiazac , jezeli chodzi o powiazanie z bigpointem to rowniez mozna łatwo to zrobic pisząc do bigpointu . Jezeli tych 2 powiazac sie pozbede to czy moge byc spokojny o konto ? Chcialbym poznac waszą opinie. 

Za odpowiedzi LIKE ;;]

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Dla pewności zmień e-mail dwa razy na koncie Darkorbit. Dlaczego? Bo nazwa pierwszego zmienionego e-maila jest widoczna u sprzedawacy na e-mailu. A jak zmienisz go 2 razy to nie będziesz się musiał o nic martwić. A i dla pewności zrób to samo z hasłem. Hasło żeby nie było za łatwe.

A co do tych powiązań z facebookiem lub z BP to jest głupi pomysł. Kiedyś były powiązania z nk.pl i każdy mógł się normalnie logować z nk na konto a powiązania nie dało się usunąć.

A nawet jak sprzedawca cię oszuka to możesz mu wystawić negatywa lub zgłosić tą sprawe tam gdzie potrzeba.

Opublikowano

Dla pewności zmień e-mail dwa razy na koncie Darkorbit. Dlaczego? Bo nazwa pierwszego zmienionego e-maila jest widoczna u sprzedawacy na e-mailu. A jak zmienisz go 2 razy to nie będziesz się musiał o nic martwić. A i dla pewności zrób to samo z hasłem. Hasło żeby nie było za łatwe.

A co do tych powiązań z facebookiem lub z BP to jest głupi pomysł. Kiedyś były powiązania z nk.pl i każdy mógł się normalnie logować z nk na konto a powiązania nie dało się usunąć.

A nawet jak sprzedawca cię oszuka to możesz mu wystawić negatywa lub zgłosić tą sprawe tam gdzie potrzeba.

I co powiedzą ? Idź na policje . A u policji będzie :

Oskarzajączy: witam chciałbym zgłosić kradzież konta w grze darkorbit

Policja: poproszę dane konta i czy konto było kupione na portalach aukcyjnych np.tablica.pl ?

Oskarzajączy:tak konto było kupione .

Policja:To dowidzenia :P

Sam tak miałem z mojim pierwszym kupionym kontem i do dziś go nie odzyskałem a nie mam go od ok.4 lat .

Opublikowano

Jeżeli wymiana była przeprowadzana przez allegro to oczywiście że powinno się iść na policję. Co innego na tablicy. Tablica to jest strona tylko do zobaczenia ofert i wystawienia.Tablica nie jest aż tak popularną stroną. Jeżeli chcemy się wymieniać a konta nie ma na allegro to pytamy się sprzedającego czy może wystawić ofertę na allegro. Jak nie może to nara :)

Opublikowano

Jeżeli wymiana była przeprowadzana przez allegro to oczywiście że powinno się iść na policję. Co innego na tablicy. Tablica to jest strona tylko do zobaczenia ofert i wystawienia.Tablica nie jest aż tak popularną stroną. Jeżeli chcemy się wymieniać a konta nie ma na allegro to pytamy się sprzedającego czy może wystawić ofertę na allegro. Jak nie może to nara :)

Tablica to królestwo gimbazy i złodziei.

@top zamiast kupywać konta za 100-200zł lepiej ten hajs przeznaczyć na urkę na mhh.

Opublikowano

Ja ostatnio wogóle nie widziałem MHH czy on wogóle jest na amerykański glob 4 ? Ktoś wie ?

Opublikowano

Ja ostatnio wogóle nie widziałem MHH czy on wogóle jest na amerykański glob 4 ? Ktoś wie ?

Jasne że jest , tylko pamiętaj że tam obowiązuje ich czas a nie Polski ;)

Opublikowano

O kurde zapomniałem kompletnie o czasie dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

Tablica to królestwo gimbazy i złodziei.

@top zamiast kupywać konta za 100-200zł lepiej ten hajs przeznaczyć na urkę na mhh.

Właśnie zamiast kupować na mhh to lepiej jest kupić konto.Poza tym najwyraźniej kolega po ostatniej fali banów już nie ma na co tej kasy przeznaczyć.Ja swoje konto kupiłem za 80zł ( 20lvl,10 lf-4,2 hale golec vega + venom i solace,szer. major 6 kółeczek,3 hale HT,3 Havocki i cma serce romb,apis za 70k uri oraz beta i gamma na bazie)

1359705736-U799478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...