Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić - Dziewczyna

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się dziewczyna z równoległej klasy, nie mam z nią żadnego kontaktu, prawdopodobnie nie wie, że istnieje itp. itd. 

Jak zagadać do niej? napisać na fb, czy zebrać odwagę w sobie i podejść do niej w sql?Jak wy zagadaliscie do dziewczyn itd?

Oboje mamy po 16lat i chodzimy do 1liceum ;)

Kocham się w niej już Jestem zauroczony w niej od kilku miesięcy i jest to męczące :x

Jej klasa składa się prawie z samych dziewczyn, tylko 2 chłopaków na 30 osób... nie wbije tam tak po prostu i nie zapytam ją o kurwa godzine jak jakiś cep -,-

MPCForum to nie portal randkowy, tutaj nikt ci w tym nie pomoże... 

Ja to robię tak :

-siema :DDDD

- Hej

- Ładna dzisiaj pogoda :)

- no dokładnie

- lubisz może lody ? 

Chociażby ten post jest świetnym dowodem na to w jaki sposób mogą ci tu pomóc oczywiście nie mówię o wszystkich ;) .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MPC to nie forum o minecrafcie, a jednak kurwa jesteś jakimś tam redaktorem  <3

Ten dział zwie się pogaduszki i mogę w nim pisać o wszystkim...

No kurdę, to się nie tak robi.

Podchodzisz do niej z tekstem :

"Ej Laska ! Podpaska Ci klaska" I ona Ci się rzuca się w ramiona.

A tak naprawdę, to podejdz do niej i powiedz tekst typu:

Ładnie wyglądasz, piękna jesteś itp.

Dobra, a teraz wyobraź siebie jak podchodzisz do dziewczyny która ci się podoba i ni tak z dupy mówisz jej, że jest piękna.

Kisiel w gaciach co?

Człowiek, jak się boisz podejść, zagadać.. To po prostu zaskocz ją jakoś na korytarzy, podbiegnij, przytul czy tam zaczep szturchnięciem, odwróci się i wtedy zgrywasz głupa, że się pomyliłeś. Sprawdzone, 100%. JOŁ :v

Chyba w podstawówce/gimbazjum

Opublikowano

Chociażby ten post jest świetnym dowodem na to w jaki sposób mogą ci tu pomóc oczywiście nie mówię o wszystkich ;) .

To tak, ale jak ktoś gra w gierki to jest nerdem i nie zna się na życiu? :P

Najlepiej jakby jakaś dziewczyna się wypowiedziała xD Chociaż one pewnie same nie wiedzą .... xD

Opublikowano

Dobra kolego odbiegając od tematu to ty jesteś doskonałym przykładem gdyż iż ponieważ sam nie udzieliłeś pomocy waląc w dodatku offtopa ;)

Nie ma co ale w cytat przyjebałeś tylko fragment mojego posta a nie jego całość, to co jest w twoim cyctacie to nic innego jak ironia, której ty nie dostrzegasz albo po prostu nie wiesz co to jest. zresztą reszta moich postów jak najbardziej jest pomocna ;) 

Najgorsze jest to, że potrafisz komuś coś wypominać robiąc dokładnie to samo, co mija się z logiką ale Ty zapewne tego nie kumasz. Peace 

żeby nie było offtopu tak jak zrobił to kolega muszę napisać coś odnośnie tematu, więc jeszcze raz powiem, że najlepiej poznać dziewczynę na melanżu, bo skoro jesteś nieśmiały to alkohol zluzuje twoje zapory i do niej zagadasz :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Podejdź do niej w realu, zagadaj, spytaj się czy Cię lubi itp.

Nigdy nie pytaj się czy chce z Tb chodzić na fb! To żałosne... ;x

jCH.png

Sygnaturka by Me :D

Opublikowano

Podejdź do niej w realu, zagadaj, spytaj się czy Cię lubi itp.

Nigdy nie pytaj się czy chce z Tb chodzić na fb! To żałosne... ;x

NO NIEŹLE

PODBIJE DO CZIKI, ONA MNIE NAWET NIE ZNA, ALE I TAK ZAPYTAM CZY MNIE LUBI

Opublikowano

Zrób domówke i ją zaproś, nie dosyć że się najebiesz to jeszcze może zaliczysz, a nie jakieś haczenie na korytarzu... Co to wg. jest ? 20 wiek ? o.O

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie o to mi chodziło ale ok xD Chodzi mi o to że nie tylko mężczyźni mają z tym problem :P Najlepszy sposób czy masz jakieś szanse przynajmniej te 10%

Zrób jak w filmach zeskocz z dachu albo na linie 100% udany związek xD

Opublikowano

Po 10-sięciu sekundach kontaktu wzrokowego rzuci mu się ramiona a później pewnym krokiem przekroczą próg jej domu aby móc uprawiać dziki seks.

Za dużo filmów się naoglądałeś.

Nie o to mi chodziło ale ok xD Chodzi mi o to że nie tylko mężczyźni mają z tym problem :P Najlepszy sposób czy masz jakieś szanse przynajmniej te 10%

Zrób jak w filmach zeskocz z dachu albo na linie 100% udany związek xD

No kurwa wróżka ze mnie.

Opublikowano

Dostałeś już pełno dobrych rad jeśli nadal uważasz że nikt ci nie pomógł to po prostu nie bierz się za nią. Bo chuja zdziałasz. Temat już zbędny według mnie i jest wylęgarnią spamu

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dostałeś już pełno dobrych rad jeśli nadal uważasz że nikt ci nie pomógł to po prostu nie bierz się za nią. Bo chuja zdziałasz. Temat już zbędny według mnie i jest wylęgarnią spamu

Jakie rady kurwa kiepie? dobrych rad dostałem może z 2-3, a reszta to kurwa podexpij ją w red lesie, rzuć kasztanem,albo wypierdol się przed nią ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...