Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką

KUBALIK1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Ostatnio wgrałem sobie słabsze tekstury w lolu mapy summoner rift i mam teraz większą częsc mapy niebieską. Wiecie może o co chodzi? A i jeszcze jak moge zmienic na te nowe tekstury?

Opublikowano

Elo. Ostatnio wgrałem sobie słabsze tekstury w lolu mapy summoner rift i mam teraz większą częsc mapy niebieską. Wiecie może o co chodzi? A i jeszcze jak moge zmienic na te nowe tekstury?

Nowe tekstury możesz wgrać za pomocą programu Skin Installer Ultimate (SIU), który dostępny jest w dziale z poradnikami. Dzieje się tak, jeśli wgrałeś nowe skiny, tekstury, itp. a patchowałeś Lola i nie odinstalowałeś przed wykonaniem patchowania tych dodatków. Musisz je odinstalować, zainstalować na nowo i znów włączyć Lola. Mam podobnie, jak zapomnę wyłączyć ich przed aktualizacją gry.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A jak chcę naprawic to zatrzymuje się na 33% i nie idzie dalej:) Mam transfer internetu, więc ponowne pobranie clienta odpada. Macie tu ss:

1393955140-U1039754.gif

Opublikowano

Mam pomysł, masz pliki tej mapki ?

Popatrz na dokładne nazwy tych plików co pobrałeś (te w zipach) i znajdź pliki o takiej samej nazwie w lolu pbe (opcja szukaj w windowsie), potem szukasz folderów które masz w zipie w swoich prawdziwych plikach lola i plik po pliku (pliki bierzesz z pbe) wrzucasz w dobre miejsce. Wtedy powinieneś mieć normalne summoners rift.

Powinno zadziałać, bo przecież na pbe jest taka sama mapa.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...