Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Drogi użytkowniku..

vCastir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przy tym temacie szczerze mówiąc nie ma co pisać, ja tylko chcę udzielić użytkownikom minecraft pytania, nie chcę prowadzić się w żadne dyskusję.
A więc tak, zakładam 999 slotowy serwer, minecraft.
Będą na nim bardzo duże pracę, żeby gracze mogli na nim coraz, lepiej grać.
Serwer, tak to powiem ma być ekskluzywny, czyli ma być to zaawansowany serwer trybu RPG.
Temat nie tylko jest prowadzony na tym forze o minecraft ale także na innych.
Na niektórych forach, tak czy siak wiem że usuną mi ten temat, ponieważ Moderatorzy mają tak jakby przewagę nad Użytkownikami i muszą wykonać swoją misję.
Mój temat, jest wcelu znalezienia osób, które podam na dole mojego tematu, możecie sobie myśleć, dlaczego robię ten temat, wypisuję jakieś bzdury, i w około maxymalnie 30 minut mój temat zostanie prawdopodobnie usunięty przez Moderatorów, a na takie pytania mam krótką odpowiedź @Może, w ciągu minuty trawi mi się nawet i Ty@
A więc tak, planuję stworzyć jak pisałem u twych oczu u góry, serwer 999 slotowy.
Będę za niego płacić, naprawdę dużą sumę.
Więc, szukam osób którzy mają talent, którzy mają coś w sobie.
Ok, a więc na początek będzie serwer Testowy będziemy na nim budować, robić różne projekty skryptowe i dopasowywać grafiki pod strone i forum.
Serwer testowy będzie wynosić 30 slotów, będzie on na tańszym, ale dobrym hostingu.

Ten temat, planuję zrobić jakoś tajemniczo, żeby nie przekroczyć praw Użytkownika.
Może i ciebie szukam, na postawę Technika, Budowniczego, Grafika a nawet osoby od strony<>forum, i tym podobne.
Będę bardzo wdzięczny, gdy moderatorzy dadzą mi szansę na znalezienie kogoś kto ma talent, mam także świadomość że nawet Ty drogi moderatorze nie dasz mi szansy, i usuniesz prawdopodobnie mój temat.
Nie mam co pisać, jaki to będzie serwer, co będziemy na nim robić, co gracze będą mogli tam robić, co na tym serwerze będzie..
Iż, to jest już inny plan.
Ja tylko, szukam do wtych czas, talenta który ma tego Skilla.
Pozdrawiam, Castir.

Kontakt:
Nazwa użytkownika vCastir - Skype 
Oczewiście, PW.

Proszę, o konkretne wysłuchanie mojego tematu.
*Jeszcze raz Pozdrawiam*
I proszę moderatorów, żeby mnie nie zawiedli..

Test123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...