Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Tworzę serwer PvP, lecz nie mam pomysłu co ma się na nim znajdować (Jest ranking elo, gildie, kasa za zbicie gracza), macie może jakieś pomysły?

Sensowne odpowiedzi będę wynagradzać like.

Opublikowano

Ale jakiekolwiek chcesz pomysły?

Również koncepcje serwera? (To co się na nim robi?)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bez kasy za zabicie i tych zapewne bezsensownych sklepów . Dlaczego ? Proste , kto dłużej gra to ma lepsze eq i kampi co się równa że nowi nie mają szans .

Arena 1 vs 1 ale nie ta z pluginu tylko jakiś podobny ale AUTORSKI plugin , 2 vs 2 , 1 vs 1 vs 1 , Castle Mod byłby dobry no i oczywiście zupki lecz to typu SG czyli startuje każdy równo , zbierasz surowce czyli najważniejsze - miecz i grzyby na zupki , grzybów nie może brakować jak i drewna , kopanie zablokowanie do max. 5 poziomów w dół od najwyżej warstwy trawy . Myślę że zrozumiale napisałem . 

Opublikowano

Moje pomysły na PVP:

- Arena 1vs1 - gracz który wygra dostaje: x y z 

- Parę aren: Easy - grają ludzie do x lvla, Medium - do y lvla, Hard- Pro Elo Pozer Koxy (czyt. noobki z diaxami :) )

- Mini gry z koncepcją pvp (sam wymyślaj). No chyba, że na prawdę nie masz pomysłu, to ci coś zapodam

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Mm.

Wiesz, mogę Ci napisać koncepcje na PW?

Bo, nie chcę, żeby każdy miał mój pomysł (Jedna osoba, to tam może mieć xD)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@up Ironia czy na serio? xD

A na prawdę: mini grami da się urozmaicić każdy serwer, jako iż, ja zakładam własny, moich pomysłów nie zapodam wam :3.

Trzeba myśleć

Opublikowano

Moja odpowiedź była sensowna, like prosze :3

A o to pomysły na mini gry: Dam 1, za inne oczekuję pokłonów..

1. Jest mapa (CustomTerrain najlepiej) górzysta, jest na niej 12 punktów i 4 drużyny, gdy drużyna ma 3 punkty, wszyscy w niej dostają diaxowy set i jabłka złote, po 15 minutach wygrywa drużyna, która ma w posiadaniu najwięcej punktów + najwięcej zabójstw.

Ten pomysł jest średni, resztę dobrych zostawię dla siebie, na mój serwer xD

Opublikowano

Lupo, z nimi chodzi o to właśnie, żeby ciężko było, a nie, że po 200 fragach masz diax zbroje i koxy..

Przemyśl to!

Ja przyjmiesz cały pomysł, to może Ci pomogę w serwie <3

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Mini Gamesy to właśnie klucz w serwerach. To już nie Minecraft Beta, gdzie siedziało się w domku i mówiło "o jaki ten domek jest piękny"

Mini Gamesy som najlepże!

Mini Gamesy krul!

Opublikowano

Zrob Mob Arenke ! bedzie zajebiscie ;D

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Zrób MultiPVP czyli

Lobby i dodaj teleport do

1 50% vs 50% graczy  NP : (Blue Vs Red)

2 2vs2

3 1vs1

4 Wielka arena mozesz dodac ich wiele

5 mała arena każdy na siebie

6 Mapka z mobkami

7.HandiCap czyli np 3vs1 6vs3 idt

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano

Dodaj scoreboard , areny turniejowe , możesz wybudować arenę specjalnie pod jakiś event pvp , itemshop i w nim rzeczy na seta lub cos podobnego ;)

4CMc4yo.png

Opublikowano

Możesz zrobić np ukryte skrzynie na mapie jako takie chest pvp,strefy vip,arenki xvsx,magazyny coś takiego :D

@Edit lvl na chacie za zabicie np 100 graczy ;)

Opublikowano

@2UP Scoreboard już jest, jest na nim ping oraz monety. :-) Statystyki są pod komendą /ranking (zabojstwa, zgony, elo). W itemshopie będzie można kupić vipa/svipa oraz eq.

Opublikowano

Podział na areny. Dla graczy że startowym eq, z żelaznym i z diaxowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...