Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus na pendrive

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiesz.

Powiedzmy, że mam plik .exe z wirusem. (Pliki exe z wirusami działają dopiero po uruchomieniu)

Ale przeniosę go na pendrive i odpale na nim.

Wtedy pendrive będzie miał tego wirusa, ale jak go wyjmę to komputer będzie czysty?

Opublikowano

Nie rozumiesz.

Powiedzmy, że mam plik .exe z wirusem. (Pliki exe z wirusami działają dopiero po uruchomieniu)

Ale przeniosę go na pendrive i odpale na nim.

Wtedy pendrive będzie miał tego wirusa, ale jak go wyjmę to komputer będzie czysty?

Wtedy go uruchomisz u siebie i twoj PC bedzie mial wirusa.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Pendrive to nie PC - nie odpalasz na nim, tylko na nim to trzymasz, wszystko przetwarzane jest przez PROCESOR w TWOIM KOMPUTERZE, więc odpowiedź brzmi: TAK, WIRUS BĘDZIE NA PC

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Bez sensu. ;d

Wytłumaczę ci na przykładzie.... 

Jak uprawiasz seks i wkładasz pendriva to przenosisz hiv.... Patrz a dlaczego hiv nie zostało.

Rozumiesz?

I trochę inaczej 

Spróbuj wsadzić swojego "pendriva" do zainfekowanej "dziury". Na 99.9% również będziesz miał wirusa. I potem kiedy znowu wsadzisz swojego "pendrivea" do zdrowej dziury ( zakładam że to się nie stanie) to ta dziura też będzie miała wirusa

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...