Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOT NJUS! Fizz "z pustki"?

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1947867_457130894414641_565274947_n.jpg

Nie udostępniono nazwy ale zdjęcie sugeruje nam Fizza z Pustki.1939485_10200619882257921_986412494_n.jp

1965047_10201263765669103_1378789811_n.j

Zdjęcia w okropnej jakości bo wykonywane aparatem na ekranie (Skin przedstawiany na ekranie i zdjęcie aparatem).

+

Zapowiedziane VU (Visual Upgrade)i:

Cho'gath

Poppy

Tristana

Cassiopeia (najpóźniej)

Blitzcrank

+Rework Dariusa soon.

Opublikowano

Widziałem. Straszny syf. Riot zasługuje na zjebkę za to, że dalej robi skiny do postaci, które mają już po 2-3 a taka Syndra czy Zed, Kha Zix stoją z 1

Opublikowano

To podobno było pokazywane po LCS'ach ostatnio.

zgadza, się poszukałem info i jest potwierdzone, Void Fizz zawita w lidze prawdopodobnie. 

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Widziałem. Straszny syf. Riot zasługuje na zjebkę za to, że dalej robi skiny do postaci, które mają już po 2-3 a taka Syndra czy Zed, Kha Zix stoją z 1

Riot wyraźnie powiedział że jeżeli postać ma tylko 1 skina i nie robią następnych to oznacza że nie ma pomysłu na skiny dla danej postaci.

Void Fizz został stworzony przez fana, tutaj jego wczesna wersja:

http://leaguecraft.com/skins/26413-void-fizz-cho-gath-ultimate.xhtml
Opublikowano

Riot wyraźnie powiedział że jeżeli postać ma tylko 1 skina i nie robią następnych to oznacza że nie ma pomysłu na skiny dla danej postaci.

Tylko, że na Elohell'u jest wrzucanych mnóstwo pomysłów na skiny.

Instabuy jak wyjdzie.

Opublikowano

1947867_457130894414641_565274947_n.jpg

Nie udostępniono nazwy ale zdjęcie sugeruje nam Fizza z Pustki.1939485_10200619882257921_986412494_n.jp

1965047_10201263765669103_1378789811_n.j

Zdjęcia w okropnej jakości bo wykonywane aparatem na ekranie (Skin przedstawiany na ekranie i zdjęcie aparatem).

+

Zapowiedziane VU (Visual Upgrade)i:

Cho'gath

Poppy

Tristana

Cassiopeia (najpóźniej)

Blitzcrank

+Rework Dariusa soon.

rly?  przecież darius tak niedawno wyszedł, pojebało ich... btw wreszcie zrobia poppy, cho i trist tez sie przyda a cassio imo wygląda świetnie na tę chwilę więc nie wiem po co ich zmieniac

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Kiedyś na eng. forum lola widziałem sugestie własnie fizza z pustki, cieszyła się dużym zainteresowaniem, widocznie posłuchali.

@topic

Skin może być, no ale wolałbym że wymyślili coś do nowszych postaci, a nie ,,nie mamy pomysłu", wystarczyło by porządnie obejrzeć pomysły fanów, a by mieli miliardy propozycji.

Podoba mi się za to ,,te coś" co jest zamiast rekina, pełno zębów w paszczy, fajnie to będzie wyglądało :)

Rework dariusa mogliby sobie odpuścić, a VU słuszne, może wykorzystam to do zwrócenia skina do tristany.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mało jest custom skinów na których mogliby się wzorować? Po prostu pewnie im się nie chce i wolą trzepać kasę na jakiś łatwiejszych skinach.

Opublikowano

Po co. Ile już khazix jest w lidze i nadal nie dostał skina, tak samo syndra.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ale o so si hosi

kcha zik ma pikna skureczke

syndra tesz i sa 975rp

ruwnierz zed ma dobrom

Opublikowano

rly?  przecież darius tak niedawno wyszedł, pojebało ich... btw wreszcie zrobia poppy, cho i trist tez sie przyda a cassio imo wygląda świetnie na tę chwilę więc nie wiem po co ich zmieniac

Darius niedawno wyszedł? Wyszedł 23 maja 2012... czyli prawie równe 2 lata temu, początki S2 a mamy S4.

Opublikowano

Darius niedawno wyszedł? Wyszedł 23 maja 2012... czyli prawie równe 2 lata temu, początki S2 a mamy S4.

Początek? To już zaawansowany środek sezonu  xD

Niemniej jednak bardziej by się przydał rework dla Blitza

Opublikowano

Początek? To już zaawansowany środek sezonu  xD

Niemniej jednak bardziej by się przydał rework dla Blitza

Co ty w blitzie chcesz? Jest grany cały czas. Ja czekam na rework Siona. Zapowiadali coś takiego.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Fizz Rybak i tak lepszy . Szkoda ,że Riot pracuje nad skinem do postaci , która posiada już 3 skórki , ale nic trzeba jakoś z tym żyć ^^

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Nie nie ma pomysłu na skiny tylko robi skiny do postaci najbardziej granych, bo do takich skiny najlepiej się sprzedają. Wszystko kręci się wokół $$ panowie :)

Sygnatura.

Opublikowano

Czekam na poppy , zajebista , kocham zgniatac każdego w 0.1 s ;D best nuker ever

Co do void fizza , to jest to skin zrobiony z pomysłu fanów , był bardzo głośny , według mnie coś zajebistego , ulti wyczes ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie mogą przecież zrobić na raz skinów do wszystkich postaci. Diana która miała tylko jednego ostatnio doczekała się kolejnego więc i na Kha przyjdzie pora :)

Sygnatura.

Opublikowano

Jeżeli wyjdzie takowy skin do fizza to kupuję ;). Oraz rework Poppy mi się nie podoba. :( Zaczną grać moją poppy :(.

1394127441-U595569.jpg

Sygnaturka by feesee213

Opublikowano

Po co ten skin? Kolejny skin do fizza, już 4....

Trochę od tematu: ten fizz przypomina mi takiego ludka lego z jakieś podwodnej serii ^.^ (piękne dzieciństwo)

Nie mam zamiaru kupić. Jest wiele lepszych skinów niż ten. Oby nie wszedł na serwer EUNE.

RIOT PLS...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...