Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I MuBrave I sezon 4 I exp 500 I drop 30% I

Wojtas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem Adminem ale mam zgodę na publikacje Serwer stoi 4 dni Wrazie pomocy pisać WojtekBK

Wiec proszę chętnych do grani pisać do mnie WojtekBK

www-  

http://mubravery.com/

Serwer- zagraniczny

Nazwa- MuBrave

Wersja- sezon 4 episod 7

exp- 500

drop 30%

bb- off

ppl  - bk.elf. sm 5 /6 mg dl 7

max stat -32000

staty -zostają

sklepy -  slabe itemki brak jeveli

event-bc ds. cc kanturu event, ilusion event

gildia -400 lvl

spots stadium off na innych mapkach sa male

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No takie 20-30h to nie bo mój kolega gra z 3 dni i ma 20 rr :P Z brakiem spotów też się mylisz, co do goldów nie wiem.

Opublikowano

jakoś nie przemawiają do mnie informacje na stronie głównej serwera odnośnie webshop'u.. 2$ za rzadkie skille jak np multishot? albo 5$ za sztukę pandy? a za miesiąc res acc? ci zagraniczni chyba nie znają realii w Polsce.. powodzenia życzę!

Opublikowano

jakoś nie przemawiają do mnie informacje na stronie głównej serwera odnośnie webshop'u.. 2$ za rzadkie skille jak np multishot? albo 5$ za sztukę pandy? a za miesiąc res acc? ci zagraniczni chyba nie znają realii w Polsce.. powodzenia życzę!

Heh może i dla ciebie przesada ale jak byś grał to byś wiedział dlaczego taka cena  :) Server strasznie nastawiony na itemki, bardzo ciężko coś zdobyć i moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł ponieważ graczom tak szybko się nie znudzi  :P Np twój server codzienne siedzenie na spocie po pare h i robienie rr ... A tam chodzisz na goldy eventy kundzia selupa, cały czas masz ciekawsze zajęcie od siedzenia na spocie  :P A to że res acc to już inna sprawa, zapewne jak ktoś coś kupi za $ to mu po rr acc zwrócą  :)

Opublikowano

oblecialem 3 mapki i nie znalazlem zednego spota, ba nawet ze znalezieniem pojedynczych mobow w lorencji mialem problem, 8-9 online o czyms swiadczy :P O itemki ciezko spoko ale zeby z goldow serca lecialy to juz przegiecie ;d 8-9 online o czyms swiadczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...