Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genesis LC - dyskusja. :D

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że mamy forum Genesisa, ale myślę, że lepiej będzie nam się porozumieć tutaj. :D Rozmawiałam z Gambitem i chce on wprowadzić coś nowego na serwer, ale wydaje mi się, że brakuje mu koncepcji. Może macie jakieś pomysły, które później przedstawimy? :f Wiem tyle, że ringi, które będą wprowadzone mają być w stylu tych świątecznych, czyli ring defensywny, ofensywny i chyba jakaś mieszanka. :x Chodzi o coś, czego nie ma na innych serwerach. Ogólnie fajnie byłoby, gdyby wprowadził coś z areną, pvp (coś w stylu AIO). :> 

Opublikowano

Coś czego nie ma na innych serwerach, to nowa kraina tylko siła przeciwników powinna być dostosowana do możliwości postaci, bo Dev Merac jest zdecydowanie za łatwa skoro na 100 levelu można bić moby 167 bez problemu nawet kilkadziesiąt naraz.

Opublikowano

Coś czego nie ma na innych serwerach, to nowa kraina tylko siła przeciwników powinna być dostosowana do możliwości postaci, bo Dev Merac jest zdecydowanie za łatwa skoro na 100 levelu można bić moby 167 bez problemu nawet kilkadziesiąt naraz.

Tak, zgadzam się. Przez to, że w Dev Merac można expić od 90 poziomu expi się bardzo szybko. xD Ale tego raczej się nie zmieni. W ogóle ja myślałam nad czymś związanym z pvp, ale no to musi być coś oryginalnego, bo Gambit nie chce wprowadzać czegoś takiego, jak na AIO z tego, co wiem. :D

Opublikowano

W Neverwinter online jest super pvp domination przypomina to paintball wchodzą dwie drużyny 5 osobowe do zamkniętej lokacji i walczą ze sobą około 15-20 minut zdobywa się punkty za utrzymanie 3 punktów strategicznych i za zabijanie członków przeciwnej drużyny (odbywa się w to w przedziałach postaci o podobnym levelu max różnica 10 leveli i jest dostępne dla wszystkich) - ale wątpię żeby było to do zrobienia w Last Chaos chociaż może - w bitwie o gród były podobne zasady

Opublikowano

Wiem, że mamy forum Genesisa, ale myślę, że lepiej będzie nam się porozumieć tutaj. :D Rozmawiałam z Gambitem i chce on wprowadzić coś nowego na serwer, ale wydaje mi się, że brakuje mu koncepcji. Może macie jakieś pomysły, które później przedstawimy? :f Wiem tyle, że ringi, które będą wprowadzone mają być w stylu tych świątecznych, czyli ring defensywny, ofensywny i chyba jakaś mieszanka. :x Chodzi o coś, czego nie ma na innych serwerach. Ogólnie fajnie byłoby, gdyby wprowadził coś z areną, pvp (coś w stylu AIO). :> 

Pamiętam jak proponowałaś na forum Genesis że za każdą zabitą osobę na arenie będą dropiły PvP coiny, zostało to odrzucone między innymi dlatego, że na Aio jest podobny system... Więc myślę, że w tym kierunku nic nie zrobimy.

Trudno coś wymyślić, co nie było jeszcze na żadnym serwerze... Moim zdaniem powinien wprowadzić nowy lvl cap z nowymi setami & wepami, jakiś ciekawy dungeon lub raid (z fajnym dropem, typu. ms'y). Ciekawe jest także wyjście "wypożyczania" zbroi/wepów z innych gier, np. Perfect World. :) 

Opublikowano

Pamiętam jak proponowałaś na forum Genesis że za każdą zabitą osobę na arenie będą dropiły PvP coiny, zostało to odrzucone między innymi dlatego, że na Aio jest podobny system... Więc myślę, że w tym kierunku nic nie zrobimy.

Trudno coś wymyślić, co nie było jeszcze na żadnym serwerze... Moim zdaniem powinien wprowadzić nowy lvl cap z nowymi setami & wepami, jakiś ciekawy dungeon lub raid (z fajnym dropem, typu. ms'y). Ciekawe jest także wyjście "wypożyczania" zbroi/wepów z innych gier, np. Perfect World. :)

Wiem. ;_; Dzisiaj gadałam z Gambitem na TS-ie i pytał mnie czy mam jakiś pomysł, więc pomyślałam o dyskusji na MPC. xD 

Opublikowano

Ja to bym widział to tak, że trzecią bitwę bym zrobił, gdzie za zabijanie graczy by leciały itemki, które można byłoby u affinity managera oddawać (za ileś pkt. access do shopa, albo coś)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hmm.. Nie wiem .. może niech porzucony przez Koreańców projekt dopracują ? Chodzi mi o tą tajemniczą Wioskę w Dratan... (chodzi mi o tą w prawym dolnym rogu)  Niech nie wiem ..zrobią tam jakaś arene pvp, new gród albo cos >???

Opublikowano

Hmm.. Nie wiem .. może niech porzucony przez Koreańców projekt dopracują ? Chodzi mi o tą tajemniczą Wioskę w Dratan... (chodzi mi o tą w prawym dolnym rogu)  Niech nie wiem ..zrobią tam jakaś arene pvp, new gród albo cos >???

Albo jakieś ciekawe NPC chronione bossami, żeby było ciężko się tam dostać ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Albo jakieś ciekawe NPC chronione bossami, żeby było ciężko się tam dostać ^^

Albo zrobić tak, że gdy się bossa zabije, to npc się pojawia (tak jest np. z Erebusem).

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...