Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Fifa 14

Domino!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś pisałem na tym forum. Dostałem bana za trainera w Fifie 14. Nie chcieli mnie odbanować, więc kupiłem konto z fifą 14 na originie. Wszystko pięknie, tylko co teraz zrobić aby kolejny raz nie dostać bana? (chcę go używać dalej)

Opublikowano

Zarabiając monety w FUT 14 nie możesz przekroczyć zarobku 100k dziennie.

No rozumiem, ale jeśli wygram 7 lig to wychodzi 105k dziennie. Więc mogę te 5k przekroczyć czy nie?

Opublikowano

No rozumiem, ale jeśli wygram 7 lig to wychodzi 105k dziennie. Więc mogę te 5k przekroczyć czy nie?

Po przekroczeniu dokładnie chyba 130 ban na 100%, ale lepiej zawsze trochę mniej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Ravoner

Teraz nawet po przekroczeniu 110k już ban leci, ja przez przypadek nabiłem właśnie 110k i 3 miesiące trainerowania poszły sie walić ponieważ bana dostałem ...

Opublikowano

Najlepiej właśnie mieć 2 konta i z jednego przenosić coins po każdym dniu na drugie.

Ja jak nabije odrazu kupuje zawodnika. Potem sobie cały składzik sprzedam i będę miał coinsy które na Allegro pójdą :)

A tak pozatym, to te 100k muszę co 24 godziny? Że naprzykład skończę nabijać coinsy dzisiaj o 18 to muszę jutro o 18 zacząć? Czy mogę szybciej?

Opublikowano

Ja jak nabije odrazu kupuje zawodnika. Potem sobie cały składzik sprzedam i będę miał coinsy które na Allegro pójdą :)

A tak pozatym, to te 100k muszę co 24 godziny? Że naprzykład skończę nabijać coinsy dzisiaj o 18 to muszę jutro o 18 zacząć? Czy mogę szybciej?

10 godzin od minięcia doby wystarczy.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...