Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mogą mi coś zrobić ?

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 pisze ten temat w imieniu kolegi ..

czy mogą coś zrobić mojemu koledze jeżeli oszukuje ludzi na boosty czyli np mówi że da jakieś tam osobie 20 zł Paysafecard ta osoba wbiła mu dywizję jaką chciał a on mu nie daje zapłaty . 

czy ta osoba oszukana może np zgłosić to do supportu lub na policje ? 

damjian.png

Opublikowano

Boosting kont jest zabroniony,za oszustwo może nic nie być,ale za to że ktoś mu boostował to konto może zostać zbanowany na zawsze.

Opublikowano

"Po 1 pisze ten temat w imieniu kolegi .."

Jasne.

Boostowanie jest zabronione,nie rozumiem fenomenu boostowania ludzi. Jeżeli osoba jest za słaba na lige to jej nie osiągnie a płacenie osobom za wbijanie większej dywizji w której gracz nie powinien być jest kretynizmem...

Opublikowano

"Po 1 pisze ten temat w imieniu kolegi .."

Jasne.

Boostowanie jest zabronione,nie rozumiem fenomenu boostowania ludzi. Jeżeli osoba jest za słaba na lige to jej nie osiągnie a płacenie osobom za wbijanie większej dywizji w której gracz nie powinien być jest kretynizmem...

Jak nie chcesz  wieżyc to nie wież w 3 sezonie byłem w gold 3 teraz jestem w IV . W tym sezonie mam zamiar wbić platynę . 

damjian.png

Opublikowano

Nigdy mnie nikt nie boostował ani ja nikogo. Za to, że im nie daje tego, co obiecał to raczej nic mu nie grozi, tylko tym, co się na to nabierają i dają się wkręcać. Wbijanie dywizji nie na swoim koncie jest zabronione. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niestety jest jakaś szansę że dostanie perm bana, boostowanie kont jest zabronione, tak samo jak współdzielenie konta.

Jedynym sposobem na boostowanie jest granie premade żeby osoba z premade cię wyboostowała.

A tak to jeżeli nie zgłoszą do riotu że używał usług eloboostingu to nic nie zrobią mu. (A nie zgłoszą, bo jakby zgłosili to sami by się wkopali i permy lecą do obu osób.)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jeżeli to jest kupowane przez allegro czy gdzieś na stronie podobnej to jest płatne z góry. Jeżeli jest to transakcja między znajomymi to jedynie to w zęby możesz wyłapać za oszustwo.

Opublikowano

Jeżeli zgłoszę jakiegoś boostera  do supportu to zrobią  coś temu boosterowi ? ?

Mogą wlepić mu perma za to, że nielegalnie pomaga innym osobom wyjść z danej dywizji, jeśli sami nie potrafią. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jak podpierdalałem ludzi za używanie BoL'a to większość osób banowano,a za boostowanie raczej nie powinni dać bana, chociaż według mnie powinni.

Opublikowano

"Twojego kolegę" będzie ścigać policja za oszustwa dostanie Dożywocie oraz wszystkie pieniądze do zapłacenia. Wybuchnie wojna w wiezieniu. "Twój kolega" Pójdzie do klatki i tam wybuchnie oraz go zbanują w grze League of legends na zawsze |||||| Sprawdzone Info. :|

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...