Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszty komputera

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , mam takie pytanie zbliżają mi się urodziny i mam zamiar sprawić sobie nowego kompa . Pytanie do was > ile kosztuje dobry pc , na którym bez problemu pójdzie BF4 na normalu bez ścin ? ;) Dam like za każdą odpowiedź 

?????

Opublikowano

Ja będę kupował komputer pod BF4 i inne nowsze gry za 3000/3500 ZŁ intel i5 4th generation ;)

W tej cenie to nawet wejdzie Xeon (i7).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W tej cenie to nawet wejdzie Xeon (i7).

Tak, tyle że u mnie to sam procesor jest chyba najtańszy, a najdroższa to karta graficzna ;) i na i7 mi nie zależy ponieważ i5 4th generation może okazać się lepszy od i7 (zależy jeszcze jaka i7 ;))

Opublikowano

Tak, tyle że u mnie to sam procesor jest chyba najtańszy, a najdroższa to karta graficzna ;) i na i7 mi nie zależy ponieważ i5 4th generation może okazać się lepszy od i7 (zależy jeszcze jaka i7 ;))

Jeśli karta graficzna gtx 770 to spokojnie wejdzie Xeon, ale ten temat nie służy do dyskusji. PW.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Można wiedzieć, kiedy planujesz zakup? Bo wiesz, niektórzy piszą tematy mając rok czy pół wyprzedzenia, a w tym czasie dużo się na rynku dzieje ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...