Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygoda na Europe Nordic&East!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tym śmiesznym EUNE od samego lobby, aż do końca gry masz 2 typy teamów.

Team A: Zgranie, bez spiny, wygrana.

Team B: Team aka cebulaki, spiny, płacz na /all, przegrana.

Bardzo rzadko jest sytuacja, kiedy teamy są wyrównane. Do tego poziom Platyna nie różni się prawie niczym od tego niżej, większość to wyboostowane dzieci, które mają 10 postaci tylko na jedną linię i instalokują. 

Jak chcesz szybko wyjść - graj duo z jakimś ogar junglerem. Ty graj top, mid, a jungler niech lata tylko między topem i midem. Jak jest sytuacja niech idzie na bota, ale wyfeedowany top + mid da więcej niż sam ADC. 

Powodzenia, znam twój BUL. 

he?

Opublikowano

8wbg.png

jyqs.png

Alee toksyczni ludzie, próbuje ich motywować ale nic z tego.. idę popykać w hearthstone xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Beka z ludzi ktorzy mowia ze eune rozni sie poziomem od euw przeciez od zawsze wiadomo ze jedyna roznica to challenger a reszta jest taka sama

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Vanosh nie odpisuj tym ludziom ja pisze im cos w lobby a w grze pisze tylko gj,ty, stop xxx. Ostatnio mialem typa ktory chcial isc jinx a typ co pickowal z nim zlockowal ja od razu typ picknal blitza powiedzial ze bd stealowal wszystko i idzie full ap. Napisalem mu go bot u was just forces to play supp. W grze mi napis ze ze wzgledu na szacunek do mnie nie trolluje xD. Na eune duzo ludzi to warzywa. Nie zawsze sie da kernac ale jak zgrasz sie z kims w teamie to wykerujesz zazwyczaj

@u mnie nuda w temacie a ty caly fejm bierzesz xD

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

jak ja boostuje na euw i eune to nigdy nie mam z tym problemów.

Pamiętaj

- to ty masz kierować a nie zostać kierowanym - przykład zed 12/3 Ci zrobił grę.

takie motto w lolu i powygrywasz. Oczywiście w diament + nie zawsze wygrasz sam gierkę ale to zależy...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jestes slaby.

Zgarniasz wszystkie kille i potem nie umiesz tego wyrzkosytac i caly gold jaki masz tylko ty w druzynie bo kradniesz fartowne kille(zeby nie wypasc zle na tabliczce)  i nie umiesz tego wykorzystac.

Opublikowano

Jestes slaby.

Zgarniasz wszystkie kille i potem nie umiesz tego wyrzkosytac i caly gold jaki masz tylko ty w druzynie bo kradniesz fartowne kille(zeby nie wypasc zle na tabliczce)  i nie umiesz tego wykorzystac.

Czytałeś kurwa co napisał typ wyżej? "To ty masz carrować, a nie być carrowanym" a on się chyba(?) do tego stosuje.

@top

Musisz się uzbroić w ogromną cierpliwość. Mój podział cebulaków na EUNE wygląda tak:

- Nic nie robiące cebulaki

- Feedujące cebulaki

Jak trafisz na tych pierwszych to możesz sam wycarrować mecz, jak na tych drugich to 99,9% przegrana.

Ktoś tu pisał że West niczym się od Nordica nie różni. Jesteś w błędzie - różni się od platyny i to na korzyść EUW.

peace.

Opublikowano

Jestes slaby.

Pomyśl może, że niektórych killi się nie da zostawić. Zostawisz takiemu downowi to on dopóki się zorientuje, że to był kill to typek już na bazie będzie siedział. To, że czasami jego teamy ssą a on nie to znaczy, że im nie pomagał czy coś?

Opublikowano

Czytałeś kurwa co napisał typ wyżej? "To ty masz carrować, a nie być carrowanym" a on się chyba(?) do tego stosuje.

@top

Musisz się uzbroić w ogromną cierpliwość. Mój podział cebulaków na EUNE wygląda tak:

- Nic nie robiące cebulaki

- Feedujące cebulaki

Jak trafisz na tych pierwszych to możesz sam wycarrować mecz, jak na tych drugich to 99,9% przegrana.

Ktoś tu pisał że West niczym się od Nordica nie różni. Jesteś w błędzie - różni się od platyny i to na korzyść EUW.

peace.

zyj dalej w zaklamanym swiecie

Opublikowano

Jestes slaby.

Nigdy, nigdy, nigdy nie mogę znieść tego jak ktoś pisze "oddawaj kille", "strealujesz wszystkie kille". Zauważ po pierwsze ile mam asyst, do tego nigdy, nigdy, nigdy nie przegrywam w farmie na linii, chyba że enemy jungler zacznie mi przychodzić na linie. Nie każdą grę się da wygrać, to jest gra drużynowa, więc strata jednego z teamu przez głupią akcje zazwyczaj kosztuje gre.

Opublikowano

Nigdy, nigdy, nigdy nie mogę znieść tego jak ktoś pisze "oddawaj kille", "strealujesz wszystkie kille". Zauważ po pierwsze ile mam asyst, do tego nigdy, nigdy, nigdy nie przegrywam w farmie na linii, chyba że enemy jungler zacznie mi przychodzić na linie. Nie każdą grę się da wygrać, to jest gra drużynowa, więc strata jednego z teamu przez głupią akcje zazwyczaj kosztuje gre.

człeku mówiłem poco tu przychodzić :D a co do tematu miałem gorszych noobów np 3 adc 4 mid to normal u mnie xD najlepszą propozycją którą mogę ci zaoferować WON NA WEST !!!

Opublikowano

człeku mówiłem poco tu przychodzić :D a co do tematu miałem gorszych noobów np 3 adc 4 mid to normal u mnie xD najlepszą propozycją którą mogę ci zaoferować WON NA WEST !!!

ale po co wydawac rp i przenosic sie na westa skoro tam sie dzieje to samo. Najlepiej grac swoje i nie przejmowac sie ze ktos jest wyboostowany itp. Jestes dobry to dojdziesz tam gdzie zaslugujesz

Opublikowano

ale po co wydawac rp i przenosic sie na westa skoro tam sie dzieje to samo. Najlepiej grac swoje i nie przejmowac sie ze ktos jest wyboostowany itp. Jestes dobry to dojdziesz tam gdzie zaslugujesz

Tylko że on się przeniósł z eu west na eune a jak widać tam mu było lepiej bo teraz może tylko spaść przez takie osoby :)

Opublikowano

Tylko że on się przeniósł z eu west na eune a jak widać tam mu było lepiej bo teraz może tylko spaść przez takie osoby :)

Na wescie tez przegrywal.

Serwery sa takie same na Eascie "polaczki" a na Wescie francuzi i niemcy wiec :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

zP1W00x.jpg

Jak spotkacie tego Lee.. dodgujcie.. :/

Opublikowano

C742g3j.jpg

E312Izc.png

Choc Marselo ma już te 36 lat, to i tak ma kopa!

Opublikowano

Z czym tam grasz jak grasz duo z Marselo?

Co oznacza "z czym"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...