Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do wyjścia z silvera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka postać za 6300-4800 jest najlepsza dla free usera.

Mam katarine, na BOLu idzie nia zajebiscie ale robi sie juz to nudne.

Mam syndre, jeszcze nie testowalem bo ponoc nie najlepiej sie sprawuje.

I mam 6300 moge kupic kazda postac poleccie cos wtemacie

Opublikowano

Kata sie sprawuje tylko . Kupilem vipa specjalnie dla cassio , atu takie gówno , że solo się tym nie wycarruje ,a syndra nawet nie sprawdzalem ,ale pewnie podobnie . KATA FTW

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Cassio, Yasuo, Kha'zix, Lulu (mid oczywiście) 

Kata sie sprawuje tylko . Kupilem vipa specjalnie dla cassio , atu takie gówno , że solo się tym nie wycarruje ,a syndra nawet nie sprawdzalem ,ale pewnie podobnie . KATA FTW

phahah widać że nawet spacji dobrze trzymać nie potrafisz. Ludzi na free cassio carrują a ty na vipie nie dajesz rady hah nie no kurwa GG

Opublikowano

Cassio, Yasuo, Kha'zix, Lulu (mid oczywiście) 

phahah widać że nawet spacji dobrze trzymać nie potrafisz. Ludzi na free cassio carrują a ty na vipie nie dajesz rady hah nie no kurwa GG

Grałem też yasuo i jakoś nie szło mi, pewnie źle all ustawiłem [ 1 kontak z bolem wtedy ]

Opublikowano

Syndra podobnie co cassio?

Mwahaha :3 imo Syndra o wiele latwiej niz Cassio, i rozwala system, Beasty i GG. Cassio tez miazdzy, ale trzeba zaplacic za dobrego skrypta.

Bierz Syndre + VIP i rozwalasz system.

Opublikowano

Syndra podobnie co cassio?

Mwahaha :3 imo Syndra o wiele latwiej niz Cassio, i rozwala system, Beasty i GG. Cassio tez miazdzy, ale trzeba zaplacic za dobrego skrypta.

Bierz Syndre + VIP i rozwalasz system.

Nie będę kupował Vip'a wole wydać na RP ;d podawajcie free skrypty :x

Opublikowano

Jak komu do gustu przypadnie. Ja np. katy + skrypty raczej nie tkne, totalnie nie pasuje mi.

Cassio wiecej ogaru IMO potrzebuje.

Syndra to samo. 22/10, orasz jak pole dwuskibowym pługiem za ursusem, ale i tak uja z tego czasami daje ;P Wiadmo, ogar team na 1 miejscu, staraj sie nie doprowadzac do klotni, zero flame, bedzie mila atmosfera to ze skryptem masz pewnego wina ;D

Opublikowano

polecam free cassio :)  http://www.mpcforum.pl/topic/1158898-tak-ora-cassi-na-rankedzie-dla-freee/#entry9950322   moj temat do gry rankedowej ;) 1h temu zrobilem podobny wynik :)

tylko tak dla twojej wiadomosci nie raz przegralem gry gdzie mialem 20/5  w grze gra 5 graczy i ze ty bedziesz wszystko oral nie znaczy ze twoj team ulatwi ci gre... smutne ale prawdziwe

Nie umiem zbytnio grac z tym skryptem do cassiopei.

Na mida już mam oklepaną Katarine

Prydalyby się tez postacie na inne linie.

Nie mam skryptu na żadnego adc

Opublikowano

SAC do ADC, DatYasuo na topa.

yasuo nie przypadl mi do gustu :D walce druzynowej skal jak debil do kazdego z E zamiast orac q nastukowac trabe i ulti odpalic

Opublikowano

Najpierw stackuje się Q, potem wbija w TF. Zanim "nastukasz trąbę" padniesz, to melee.

Ten skrypt to darmowe elo.

Powiedziałbyś mi co ustawić w tym DatYasuo żeby wszystko było ok ?;x

Opublikowano

Ja tam nic nie ustawiałem, można zmniejszyć dystans odpalania 3q bodajze ja tam coś grzebałem. Ogólnie datyasuo to skrypt który sam Ci gry nie wygra ale pomoże w większości. Trzeba ogarniac w miare co i jak, grać z głową nie wbijać sie we wszystko tylko ostrożnie, ogarniać pozycjonowanie żeby w niektórych sytuacjach samemu coś zrobić zamiast skryptu bo jak wiadomo skrypty nie są doskonałe, przynajmniej bez prodiciton a i to nie jest 100% ;P Bot jest na tyle dopracowany że farmi wręcz perfekcyjnie, rakieś roamy na midzie i jest ok. Ja tym na smurfie gold1 wbiłem z 16x winstreak nie licząc innych gier bo yasuo ma często bana, lub ktoś go weźmie.

Co do innych skryptów to polecam skrypt do khazixa, lulu (OP)

Sidas autocarry i pluginy do niego: kayle, annie, lucian(niedopracowany ale jak sie ogarnie coś samemu to ok), jinx(czasem kiepści ulta ale staty 33/3 to norma na rankedzie vs gold2 lucian), Caitlyn (Mega OP, wspomaganie farmy ze skryptu jest toostrong, rzadko kiedy zepsuje cs, dobre dobijanie z q i wiadomość kiedy możesz coś ustrzelić ultem. Praktycznie wystarczy trzymać klawisz od mixed mode i lane sie samo wygrywa.) I obowiązkowo Freaking Good Evade :)

@Edit Jeszcze vayne jest spoko jak sie dołoży VMA ale zdarzało mi się przegrywać czasami linię jak był jakiś ogarniety draven czy coś chociaż nie zawsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...