Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak ora cassi na rankedzie dla freee :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co tez od razu skakac jak idiota i sie cieszyc bo to dopiero gold-platynka :) ale tak czy siak ta postac rozwala wszystko

jakies uwagi do full bulidu ? cos zmienic ?

post-1117589-0-51178100-1393597739_thumb.jpg

post-1117589-0-22955800-1393597766_thumb.jpg

Opublikowano

tak, jedyne co zmienial to focus kogo ma pierwszego bic ;) i nastawial zeby bilo postacie z low hp a pozniej wdl ustawien, tym sposobem jak dochodze do walki druzynowe to dobija ;) i zacznya nawalac ad/ap tak jak ustawisz sobie

Opublikowano

tak, jedyne co zmienial to focus kogo ma pierwszego bic ;) i nastawial zeby bilo postacie z low hp a pozniej wdl ustawien, tym sposobem jak dochodze do walki druzynowe to dobija ;) i zacznya nawalac ad/ap tak jak ustawisz sobie

Jeśli dobrze wyczytałem masz ustawienie low hp. Polecam Ustawić LessCastPriority, ustawienie to kieruje się priorytetem/hp/resistami.

Opublikowano

dzięki za folder. Niestety nie działa ten skrypt dla cassiopei :(. Jaki może być tego powód? Może powinnienem mieć jakieś pliki w folderze bol w %appdata% ?

Opublikowano

szczeże powiem program bol jest rozwiązaniem dla dzieci i nobów. ja jak jeżdżę na turnieje takie gówna nie przejdą ;)

i moim zdaniem granie z bolem jest czystym nobowskim rozwiązaniem to jest tak ze jak ci bola wyłączą to ty nie grasz w lola bo nie umiesz.

Opublikowano

tak ale bol to wybór dla dzieci a to jest relink tak wgl ;) wiec to jest inna sprawa a na bolach graja same gówna. ;)

Opublikowano

@up

same gówna ? aha, na tym grają diamond/challenger panie prosie z brązu pozdro 600 elo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Gratki, Mam problem bo chciałem odpalić twoje skrypty i jak włączam to pojawia mi sie błąd:

string "Load VIPScript

Masz vipa?

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Grasz bez zhonyi? Wiesz, że ona daje bardzo dużo? Ignite też jest zbędny, przecież to Cassiopeia. Stackuj łezkę, seraphim + bariera + zhonya da Ci więcej niż ignite. Zawsze miej ze sobą Void Staff'a - on dużo pomaga. Chyba tyle :)

Opublikowano

szczeże powiem program bol jest rozwiązaniem dla dzieci i nobów. ja jak jeżdżę na turnieje takie gówna nie przejdą ;)

i moim zdaniem granie z bolem jest czystym nobowskim rozwiązaniem to jest tak ze jak ci bola wyłączą to ty nie grasz w lola bo nie umiesz.

Był ziomek, który grał Ryzem na lanie z BoL'em. BoL'a mi nie wyłączą, bo mam Vipa hehe.

szczerze dziwię się, że nie nauczyłeś się ortografii.

@antywarn

zamiast ignite wstaw bariere, masz poison z Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...