Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Powiększony Handel - Devasto.pl!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znasz się na robocie ale powiem ci jedno xD

To że się zajebiście znasz na takich rzeczach nie da ci graczy. Kto patrzy na handel? Podam ci przykład:

Co by było gdyby przy zajebistych skryptach była zryta grafika? (do czego zmierzam) 

Ludzie nie patrzą na takie coś. Powiększony handel, powiększony magazyn czy co ty tam mozesz jeszcze zrobić da ci tylko garstke graczy. 

Stać cię na dużo ale zobaczymy co bedzie na twoim serwerze. 

Opublikowano

Znasz się na robocie ale powiem ci jedno xD

To że się zajebiście znasz na takich rzeczach nie da ci graczy. Kto patrzy na handel? Podam ci przykład:

Co by było gdyby przy zajebistych skryptach była zryta grafika? (do czego zmierzam) 

Ludzie nie patrzą na takie coś. Powiększony handel, powiększony magazyn czy co ty tam mozesz jeszcze zrobić da ci tylko garstke graczy. 

Stać cię na dużo ale zobaczymy co bedzie na twoim serwerze.

Czyli Twoim zdaniem, powinienem zrobić masówkę i robić tylko to, co przyciąga masę graczy? :)

Opublikowano

Czyli Twoim zdaniem, powinienem zrobić masówkę i robić tylko to, co przyciąga masę graczy? :)

No a jak :D W sumie to teraz wystarczy reklama na yt za tysiaka u dobrego yt i Masz na starcie z 2k graczy.. Takie czasy, wiec nie musisz się starac xD

Nowe serwy niektóre są tak jak za czasów 2011 i są jedynie stabilne. Reklama czyni ich tym że mają sporo graczy a mają wszystko *Na gotowcach.. 

Opublikowano

Gratuluję, w końcu zrozumiałeś jak postawić serwer na dłużej niż miesiąc.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gratuluję, w końcu zrozumiałeś jak postawić serwer na dłużej niż miesiąc.

Nie róbcie mi tu antyreklamy, przyznajcie, że nie potraficie dokonać takich modyfikacji i wrzucacie na serwer byle gówno, byleby coś wrzucić i przyciągnąć ludzi. :)

Opublikowano

Nie róbcie mi tu antyreklamy, przyznajcie, że nie potraficie dokonać takich modyfikacji i wrzucacie na serwer byle gówno, byleby coś wrzucić i przyciągnąć ludzi. :)

Nikt nie napisał, że ktoś tu czegoś nie potrafi.

Nie musisz się zaraz rzucać jak mięso w chłodni.

Dobrze Ci typek napisał bo co Ci po fajnie zmodyfikowanym serwerze z 100 graczami? Nie opłacisz przecież maszyny itp za to.

Pomysł miałeś dobry i pewnie się kiedyś przyda jeżeli odpowiednio będzie drop ustawiony na serwerze.

To nie jest hejt tylko 2014 rok gdzie gracze są tylko i wyłącznie casualowcami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nikt nie napisał, że ktoś tu czegoś nie potrafi.

Nie musisz się zaraz rzucać jak mięso w chłodni.

Dobrze Ci typek napisał bo co Ci po fajnie zmodyfikowanym serwerze z 100 graczami? Nie opłacisz przecież maszyny itp za to.

Pomysł miałeś dobry i pewnie się kiedyś przyda jeżeli odpowiednio będzie drop ustawiony na serwerze.

To nie jest hejt tylko 2014 rok gdzie gracze są tylko i wyłącznie casualowcami.

Z góry zakładasz, że serwer będzie miał 100 osób. Dlaczego? :)

Opublikowano

Źle zrozumiałeś.

Po prostu pokazuj też rzeczy z serwera które zainteresują graczy a nie tylko innych administratorów.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mnie się tam podoba możliwe że nawet zagram mimo iż metin mi się lekko znudził, ładna prezentacja, reklama gdzieś tam i pokazane nowinki takie jakich się nie spotka na innych serwerach sprawią że na serwer przyjdzie wiele osób ważne by się trzymać planów.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Panowie, spokój tu proszę.

Dobra opcja ;)

Da się wykonać więcej niż 20, czy to jest jakieś ograniczenie?

Nie ma żadnego limitu, ale obawiam się, że większe okno, przy niskiej rozdzielczości może zajmować osobom z niską rozdzielczością cały ekran :)

Swoją drogą, kto wyrzuca mi tu link do facebooka? Nie ma zakazu w regulaminie, nie licząc nakazu linkowania w code.

Opublikowano

Nie ma żadnego limitu, ale obawiam się, że większe okno, przy niskiej rozdzielczości może zajmować osobom z niską rozdzielczością cały ekran :)

Swoją drogą, kto wyrzuca mi tu link do facebooka? Nie ma zakazu w regulaminie, nie licząc nakazu linkowania w code.

Ustaw okno na 800x600 i zwiększ ilość slotów ile się będzie dało. Jak się bawić to się bawić. ^^

Ogólnie to wiesz, że każdy ma tutaj inny regulamin więc mnie osobiście nie dziwi usunięcie Twojego linka. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdyby to było na PL'u to całkiem spoko mini-update, ale kto na privie handluje przez "Handel"?
Według mnie poszedł byś bardziej na rękę swoim przyszłym graczom dając możliwość stacku pereł, a nie wprowadzając to co zaprezentowałeś.

Opublikowano

Gdyby to było na PL'u to całkiem spoko mini-update, ale kto na privie handluje przez "Handel"?

Według mnie poszedł byś bardziej na rękę swoim przyszłym graczom dając możliwość stacku pereł, a nie wprowadzając to co zaprezentowałeś.

Stack pereł to raczej standard.

Dodaj do tego 3 slot w eq, zawsze tego brakowało.

tzn?

Opublikowano

Ktoś tu nie ogarnia co to demonstracja.

Opublikowano

Ktoś tu nie ogarnia co to demonstracja.

Myślę że to Ty masz problem z ogarnięciem co to porównanie, bo jeśli myślisz że po powyższym screenie wnioskuję brak możliwości stacku pereł na serwerze, no to sorry ale nie mierz innych swoją miarą.

Opublikowano

Szczerze powiem ci, z  tego co widzę większość graczy woli klasyczny serwer, medium.

Ja np. nie lubię 120lv+ z 5 setami tylko klasycznie jak na PL, rajdy można dodać coś z pająkami, redlas i te klasyczne (DC,BERAN).

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Myślę że to Ty masz problem z ogarnięciem co to porównanie, bo jeśli myślisz że po powyższym screenie wnioskuję brak możliwości stacku pereł na serwerze, no to sorry ale nie mierz innych swoją miarą.

Gdzie w swoim poście porównujesz coś do czegoś bo jakoś tego kurwa nie widzę. Z łaski swojej więc wypierdalaj.

Opublikowano

Gdzie w swoim poście porównujesz coś do czegoś bo jakoś tego kurwa nie widzę. Z łaski swojej więc wypierdalaj.

Blond kędzior się przyfochał bo ktoś po za nim miał rację?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...