Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gta V z ps3 bedzie dzialac na ps4?

Da4ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema

Jak w temacie, chce kupic ps4 bo granie w gta na ps3 zupelnie mi ora glowe te zacinanie...

No i pytanie czy gierka bedzie dzialac na ps3 czy musze kupic gta robione specjanie pod ps4?

Edit:

Wyczytalem ze jednak gta nie jest wgl jeszcze zrobione pod ps4...

No i pytanie nadal w takim razie czy bedzie dzialac

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

GTA V póki co nie wyszło na ps4 i raczej nie wyjdzie, a gta v z ps3 nie ruszy na ps4, nie ma takiej opcji ;)

Opublikowano

GTA V póki co nie wyszło na ps4 i raczej nie wyjdzie, a gta v z ps3 nie ruszy na ps4, nie ma takiej opcji ;)

Gaikai Ci coś mówi? Jeżeli gra z PS3 ruszy na Vitcie, to dlaczego miałoby być inaczej?

Opublikowano

Gaikai Ci coś mówi? Jeżeli gra z PS3 ruszy na Vitcie, to dlaczego miałoby być inaczej?

Ale co ma streem'owanie gier do tego tematu?

@topic

Nie odpalisz GTA V z PS3 na PS4 ani to wersji płytowej ani cyfrowej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Na PS4 na 95% nie wyjdzie GTA V (pewnie dopiero GTA VI) i nie ma sposobu aby odpalić wersję z PS3 na PS4. 

@januszq Gaikai prawdopodobnie nie wejdzie nawet do europy. Sony szykuje Playstation Now, które będzie oferowało szereg możliwości streamowania gier na różne platformy od Sony ale w Europie ma to powoli wchodzić w 2015 bodajże...

Opublikowano

Ale co ma streem'owanie gier do tego tematu?

@topic

Nie odpalisz GTA V z PS3 na PS4 ani to wersji płytowej ani cyfrowej.

Powinno mieć dużo. Jak już mówiłem i podają inne serwisy dzięki temu zagramy w gry z innej generacji. I owszem, nie odpali tej gry, ale dzięki tej usłudze na pewno w nią zagra, jeżeli będzie dostępna. Oczywiście jeżeli posiadasz aktualniejsze informację to z chęcią się douczę. - Dołączam cytat z polskiego serwisu odnośnie tych rewelacji:

Już w tym miesiącu grami "z chmur" pobawią się Amerykanie, uruchamiając na swoich konsolach PS4 gry z PS3, PS2 i PS One. 

Na PS4 na 95% nie wyjdzie GTA V (pewnie dopiero GTA VI) i nie ma sposobu aby odpalić wersję z PS3 na PS4. 

@januszq Gaikai prawdopodobnie nie wejdzie nawet do europy. Sony szykuje Playstation Now, które będzie oferowało szereg możliwości streamowania gier na różne platformy od Sony ale w Europie ma to powoli wchodzić w 2015 bodajże...

Ale PS Now a Gaikai to to samo. :huh:

Opublikowano

Powinno mieć dużo. Jak już mówiłem i podają inne serwisy dzięki temu zagramy w gry z innej generacji. I owszem, nie odpali tej gry, ale dzięki tej usłudze na pewno w nią zagra, jeżeli będzie dostępna. Oczywiście jeżeli posiadasz aktualniejsze informację to z chęcią się douczę.

Ale PS Now a Gaikai to to samo. :huh:

Nie twierdzę, że dzięki Gaikai/PS Now nie będzie można grać w gry z PS3... wypowiedziałem się tylko, że ta usługa ma się nijak w tej chwili do tematu z którego wyraźnie wynika, że autor posiada już grę na PS3 i pyta się czy może ją odpalić na PS4.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up dokladnie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...