Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shushei

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kojarzycie może Shusheia? Jakie macie zdanie na jego temat? Aktualnie dosyć często streamuje. Zawsze można pooglądać "legende s1 z polski" :P

Opublikowano

Fajnie gra aczkolwiek moim zdaniem ma nudnego streama, denerwuje mnie jego akcent też.

Gra w miarę ok ale jego czas chyba przeminął

Opublikowano

Fajnie gra aczkolwiek moim zdaniem ma nudnego streama, denerwuje mnie jego akcent też.

Gra w miarę ok ale jego czas chyba przeminął

Kiedyś grali gragasem pod tanka ;O...

On wprowadził gragasa ap.

Wydaje mi się że z sensownym teamem mógłby coś ugrać.

Teraz podobno przerzucił się na ADC ale to są tylko pogłoski.

Opublikowano

@up

Napewno nie ma nicku Shushei ADC i nie ma opisu na streamie, ze teraz mainuje adc, napewno.

@top

Lubie ogladac jego streamy za jego styl, ze gra wszystkim pod glasscannona z mejai ;p

Opublikowano

Przerzucił się z APC na ADC sam to mówił gdy miał fale pytań na czacie dlaczego gra cały czas ADC..

@topic

Ja tam go lubię oglądać, pamiętam czasy J4 MID gdzie uwielbiałem oglądać to na jego streamie.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Kiedyś coś tam go oglądałem, aczkolwiek dziś uważam, że są lepsi streamerzy warci uwagi. Nie gra słabo, coś tam potrafi, lecz nie jest to taka sama forma, jak dawniej. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...