Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie minecraft

szymek2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj w okolicach 8:00 wyłącza mi internet podczas włączania minecraft. Jeśli jestem na serwerze wyskakuje internal exception:io.netty.handler.timeout.readtimeoutexception a jeśli po wyrzuceniu próbuje się połączyć wyskakuje java.net.connect exception:connection timed out:no further information korzystam z minecraft by zyczu windows xp 32bit (odinstalowywałem jave,minecrafta). Dodam, że po wyrzuceniu z serwera muszę wyłączać i włączać komputer ze względu na to, że po wywaleniu nie mam internetu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na pewno masz zainstalowaną jave pod stystem od windowsa? Jeżeli nie to przeinstaluj ją na pasującą do wina jakiego masz.

Kappa.

Opublikowano

taka inforamacja to ze pojawila ci sie informacja od windows ze odzyskano polaczenie z internetem nie oznacza ze java juz moze korzystac z internetu musisz odczekac chwilke odswierzajac liste serwerow po chwili powinno wrocic do normy i powinienes moc znow wejsc na serwer bez restartowania klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...