Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do gry / do drużyny / drużyna rekrutuje - zbiorczy

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Кровавий пастор / syperek111 (SteamID)

Level/MMR: 10 level

Kontakt: Steam albo Skype (syperek111)

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania pubów.

6434527732.png76561198021029824.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: MasterOfKs
Level/MMR: Solo: 4700 Party: 4300
Kontakt: Pw

Dodatkowe informacje: Chciałbym znaleźć jakieś osoby do grania normali i rankedów. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Doświadczenie: Dota 2 - od bety, 1k h, DotA - coś tam ogarniam, grałem kilkadziesiąt godzin
-Dostępność: 19 - 23 prawie codziennie
-Pozycja: Offlane, Support
-MMR: 1989
-Coś o sobie: Najlepszy solo MMR na dzielni, kalibrowany od razu po wbiciu 13 lvla (2,3k), podczas TI3 kiedy exp leciał o wiele szybciej (Co oznacza, że po niecałych 50 godzinach). Nawet nie próbuję wyjść z tego trencha. Na smurfie niedługo będzie MMR, to zaktualizuję. Umiem grać na dobrym poziomie wszystkim oprócz Traxex i Pudga.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Doświadczenie: 370h, 10lv ponieważ utknąłem w lp...  

-Dostępność:W dni robocze od godziny 16/17, w dni wolne i święta losowo. Postaram się przystosować do wymagań teamu.

-Pozycja: Support, Semi support, solo line, carry.

-MMR: Utknąłem w lp :C

-Coś o mnie: Mam na imię Kamil.Poszukuje drużyny do rozgrywek na poziomie lub turniejów, oczekuje miłej atmosfery oraz wzajemnego szacunku.

Moje ulubione postacie to: Leshrag, Chen,Luna,Slardar oraz Bounty Hunter.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trójka znajomych szuka dwójki ludzi do gry. Jesteśmy początkujący (lvl 3-6), w przyszłości mamy zamiar grać w miarę profesjonalnie.

Nasz wiek : 14, 15, 17

Wymagania : Min. 15 (Mamy 14-latka, ale jest ogarnięty pod względem koleżeństwa, nie chcemy zakompleksionych dzieciaków)

Kontakt : Skype - hlmfao1

Opublikowano

-wiek 16

-Doświadczenie 300h

-Dostępność (w weekendy non stop, pn-pt 18-14)

-Pozycja Support

-MMR jak na razie brak ponieważ nie chce mi się samemu rozgrywać rankedów bo zazwyczaj trafiam na rosyjskich pro graczy, którzy chcą przekazać mi swoją ogromną wiedzę lecz niestety nic z tego nie rozumiem :)) "CYKA <3"  :angry:

-Coś o sobie potrzebuję drużyny która mnie wyćwiczy. Nie reprezentuję wspaniałego poziomu gry. Można powiedzieć że jestem nieoszlifowanym minerałem. Chcecie mnie oszlifować i przekonać się czy jestem diamentem czy jedynie talkiem? :D zapraszam na mój steam - daismannus 
PS. Mam kumpla z podobnymi osiągnięciami (jeżeli mogę to tak nazwać) oraz z podobnym zapałem do gry, więc jeżeli potrzebujecie 2 graczy aby stworzyć team chętnie pomożemy! :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-Doświadczenie: Średnie - 779h i 55 lvl;
-Dostępność: Zaraz po szkole w tygodniu, a tak to non stop;
-Pozycja: Bez różnicy, staram się raczej grać wszystkimi postaciami;
-Coś o sobie: Jestem Piotrek. Chciałbym znaleźć kogoś lub drużynę do rozgrywek i miłej atmosfery ;). Raczej nie gram wspaniale, lecz ciągle staram się rozszerzać swoje umiejętności. Szukam starszych i doświadczonych graczy ;]!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick:Darkey

Level/MMR: 60/3025
Kontakt: Skype: dakipl3
Dodatkowe informacje:Szukam 3 osób, albo i więcej do gry z kolegą, raczej na normale, gra bez spiny, wymagane poczucie humoru i dystans :D Jak by co walić jak w dzwon, każdy level dozwolony ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: l33t ๖MashiN

Level: 58

MMR: 2000 (Zbyt wcześnie zacząłem grać "Ranked'y" ... Juz po 13 lvl, to był mój błąd. Chodź gram dobrze każdą postacią :)

Kontakt: Steam

Dodatkowe informacje: Szukam ekipy (stałej 5) do grania meczy oraz "ranked'ów". Nie patrzę na MMR tylko na lvl. Minimum 30/40 oraz ogar gry. Gdy taką owo 5tkę uda mi się skleić zagramy razem zwykły mecz aby coś o sobie się dowiedzieć. NIE POSZUKUJĘ NAPALONYCH CARRY'OWCÓW! Musisz umieć grać każdą postacią, aby kontrować przeciwników oraz robić duet na lini lub w dalszej grze. (duet: postać, która jest mocniejsza z daną postacią np. Centaur Warrunner  + Tiny LINIA czy Cristal Maiden +  Enigma Dalsza gra [wiecie ocb]) 

ZAPRASZAM DO WYSYŁANIA ZAPROSZENIA DO ZNAJOMYCH. OCZYWIŚCIE PRZED ZAPROSZENIEM PROSZĘ O PW NA KONTO MPC ZE SWOIM LINKIEM DO PROFILU STEAM

Dodatkowe wymagania: MIKROFO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Kneron
Level/MMR:  34 lvl i 3000 MMR (grałem w dote 2 zanim wyszły lvle i 400h gry poszło xdd)
Kontakt: mpcforum lub GG: 49678595
Dodatkowe informacje: Od 2 miesięcy znów gram w dote po dlugiej przerwie, 100h gry wbiłem i stwierdziłem, że szukam kogoś do wspólnej gry. Oczywiście miło gdy jesteście zaopatrzeni w mikrofon i skype/ts.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klan MegaCity Harolds

-Lista graczy w drużynie: Trzech ogarniętych graczy,

-Ilość osób które poszukujemy: dwóch graczy,
-Poszukiwana pozycja: Znajomość wielu pozycji, różnie to bywa.
-Oczekiwania od gracza:500 + godzin w docie, Ogarnięcie podstawowych zasad itemów,skilli,itp
-Plan na rozwój drużyny: Granie Rankedów, a czasami for fun Normali

-Wymygany wiek: Po mutacji głosu 16+, Mikrofon, TS3, kultura osobista,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-Doświadczenie: 2 lata Dota i 2,5 roku w Dota 2
-Dostępność: Najczęściej w godzinach wieczorowych od 17-... zależnie od obowiązków.
-Pozycja: offlaner, support( czasami dla urozmaicenia mid i roam)
-MMR: 3k, ostatni mecz rozegrany ponad pół roku temu, gram normale, a ranked wbity tylko opcjonalnie
-Coś o sobie: Mam na imię Rafał, Dota to moja pierwsza gra z którą tak się związałem, interesuję się piłką nożną i mechaniką :D

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Doświadczenie:2133h
-Dostępność:7 dni w tygodniu 10-22
-Pozycja: core, support whaever

-MMR: solo żalezy od pogody i gęstości ruskich 1600-2100; party 2k
-Coś o sobie: w*******ą mnie ruscy i c**j, a poza tym to lubie koty i naleśniki i bardzo nie lubię gdy ktoś feeduje a później zwala na drużynę, oraz gdy czyiś słownik ogranicza się do 3 słó k***a, n**b i c**j, a znajdziesz mnie tutaj:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198045926505/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...