Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 13/14 - Freezowanie kontraktów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, analogicznie rzecz biorąc, mozna tak freezowac coinsy, tak :P sprawdzam ktoś?

Można, ale nic za nie nie kupisz.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa komuś?

Ja freezuje ok wszystko jest mecz mija dalej tyle samo kontraktów ale po zresetowaniu gry już nie ma np. było 5 a po restarcie już 1

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Działa komuś?

Ja freezuje ok wszystko jest mecz mija dalej tyle samo kontraktów ale po zresetowaniu gry już nie ma np. było 5 a po restarcie już 1

Pomoże ktoś?

To działa tylko w trakcie gry.

Jak wyjdziesz i wejdziesz ponownie, to musisz zaczynać od początku.

Opublikowano

a nie można zapisać tego jako xxx.ct i pozniej uruchomic jak zaczynamy grac na tym samym koncie jeszcze raz?

Nie, ale jak chcesz to mozesz spobowac. xD

Opublikowano

Nie dziala mi, robilem tak jak w poradniku, mialem wszystkich w squadzie na 7 kontraktach ( na lawce i rezerwie nie), i robilem tak do czasu az nikt z tego squadu nie mial kontraktu, na 0. Jak dalem value 0 wyswietlilo mi sie duzo adresow na zielono. Wie ktos o co kaman?

Opublikowano

Nie dziala mi, robilem tak jak w poradniku, mialem wszystkich w squadzie na 7 kontraktach ( na lawce i rezerwie nie), i robilem tak do czasu az nikt z tego squadu nie mial kontraktu, na 0. Jak dalem value 0 wyswietlilo mi sie duzo adresow na zielono. Wie ktos o co kaman?

Przy wartości równej 5 powinno już wyszukać wszystkich.

Opublikowano

Przy wartości równej 5 powinno już wyszukać wszystkich.

Ja dawalem do 0 i nie wchodzilo. Sprobuje jeszcze raz, moze sie uda jakos.

A na lawce i rezerwie tez trzeba miec tyle samo kontraktow ile w wyjsciowej 11?

Opublikowano

Ja dawalem do 0 i nie wchodzilo. Sprobuje jeszcze raz, moze sie uda jakos.

A na lawce i rezerwie tez trzeba miec tyle samo kontraktow ile w wyjsciowej 11?

Nie trzeba.

Opublikowano

Jest problem jak włącze fifke to cheat engine się wyłącza i pisze że program przestał działać ktoś tak miał?

Opublikowano

Jest problem jak włącze fifke to cheat engine się wyłącza i pisze że program przestał działać ktoś tak miał?

Pierw wlacz Fife, wejdz do UT, a potem wlacz CE. Jak nie zadziala zrob reinstall CE.

Opublikowano

Powyłączaj także zbędne programy działające w tle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W identyczny sposób jest zrobiony freezer którego tak wszyscy po aktualizacji szukali.(tylko z wykorzystaniem pointer skanera)

---

PS. Nie ma za to bana (przynajmniej ja od paru dni gram na trainerze czy to od pawela, czy to własnej roboty i nie dostałem)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W identyczny sposób jest zrobiony freezer którego tak wszyscy po aktualizacji szukali.(tylko z wykorzystaniem pointer skanera)

---

PS. Nie ma za to bana (przynajmniej ja od paru dni gram na trainerze czy to od pawela, czy to własnej roboty i nie dostałem)

Dlatego umieściłem link do tematu jak freezer po aktualizacji gry przestał działać.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...