Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś mi pomoże dam 5.Problem jest z Sibibotem bo gdy loguje się pierwszy razi wbije to Sibibot nie działa, używa bufy ale nie atakuje moobów i nie potuje - nie pomaga usuwania skili i ustawianie od nowa itp. Bot atakuje mooby jak mu zaznaczę i zawsze podnosi wszystko ale tą opcje mam odznaczoną.Trzeba wbić jeszcze raz z nowo (zainstalowanym czyli rozpakowanym botem)to wtedy prawdopodobnie zadziała. Mam windows Xp sp 2 nie mam zainstalowanego net framework 3.5. Przy logowaniu używam Process Explore. Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Wyczyść folder config w folderze z sibim i ustaw jeszcze raz wszystko. A jak to nie da rady to ściągnij bota z innego źródła.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Jeśli ktoś mi pomoże dam 5.Problem jest z Sibibotem bo gdy loguje się pierwszy razi wbije to Sibibot nie działa, używa bufy ale nie atakuje moobów i nie potuje - nie pomaga usuwania skili i ustawianie od nowa itp. Bot atakuje mooby jak mu zaznaczę i zawsze podnosi wszystko ale tą opcje mam odznaczoną.Trzeba wbić jeszcze raz z nowo (zainstalowanym czyli rozpakowanym botem)to wtedy prawdopodobnie zadziała. Mam windows Xp sp 2 nie mam zainstalowanego net framework 3.5. Przy logowaniu używam Process Explore. Proszę o szybką pomoc

Albo daj bota na agresywne mobki.