Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do uczni.

Vixen/Kidson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie możesz.

GameForge nie lubi, gdy gracze są szczęśliwi, więc wycofali to, ponieważ ludzie zdobywali łatwo napoje woli.

Co więcej - na KR nie zostało to usunięte :/

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Omg, to jest straszne.. jak zwykle polaczki cebulaczki musza miec gorzej od innych i nawet uczni nam zabieraja... mroczne wrota jeszcze sie da przezyc, ale niezbyt mi sie podoba w 1,5h utracic cala wole xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Vixen - To są pierdolone hacki, a nie możliwość gry. I system uczniów został usunięty WSZĘDZIE tak dla twojej (o ile ją masz?) wiedzy. A nowe wrota są fajne, za łatwo było o ACC ze smoka. Płaczcie sobie dalej.

Yasutora - Bo to nie jest gra dla no-life ;* wystarczy że za henira nie masz woli zabieranej. Ja mając 70 lvl jakoś nie tracę nawet 1 pkt woli, a expiąc na terenach nie stracisz woli w 1,5 napewno. 

Klaus - Może i masz rację, ale nie do końca :). Pragnę ci przypomnieć, chyba że nie wiesz to doinformować że rynek zostanie USUNIĘTY wraz z rewampem rynku. Niedługo (może nawet przed Elesis) zawita on u nas na PL.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Vixen - To są pierdolone hacki, a nie możliwość gry. I system uczniów został usunięty WSZĘDZIE tak dla twojej (o ile ją masz?) wiedzy. A nowe wrota są fajne, za łatwo było o ACC ze smoka. Płaczcie sobie dalej.

Yasutora - Bo to nie jest gra dla no-life ;* wystarczy że za henira nie masz woli zabieranej. Ja mając 70 lvl jakoś nie tracę nawet 1 pkt woli, a expiąc na terenach nie stracisz woli w 1,5 napewno. 

Klaus - Może i masz rację, ale nie do końca :). Pragnę ci przypomnieć, chyba że nie wiesz to doinformować że rynek zostanie USUNIĘTY wraz z rewampem rynku. Niedługo (może nawet przed Elesis) zawita on u nas na PL.

Ale rynek chyba nadal jest dostępny, prawda?

A na KR jest system uczniów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kto tu mowi o nou lajfieniu? Poza tym, ta gejowska emotikonka byla zbedna ;), ja jak zrobie cala wole to jest cud.., co nie zmienia faktu ze w tamtym momencie stracilem cala wole w 1,5h, po przejsciu pierwszej plany ok 10% woli mi zezarlo.... w kazdym badz razie, dalej uwazam ze ta pedalska emotikonka byla zbedna ; )

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

MIała ona ukazać twoją debilną niewiedzą, nic poza tym c:.

Klaus - Nie, nie ma takiego jak kiedyś. Został on "zrewampowany" i u nas też to będzie. Widac jak dużo o tym wiesz. A rynek zostanie usunięty za ok. tydzień.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...