Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchomienie Minecraft'a

RockInTROIAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z Minecraft'em miałem MagicLauncher_1.2.5 przed formatem zrobiłem sobie kopie na 2 dysk wszystko fajnie, po zainstalowaniu wszystkiego na PC sterów, javy itp rozpakowałem minecrafta tak jak trzeba i wgl i uruchamiam MagicLauncher i bum nic się nie dzieje, w menadżerze zadań widać jak próbuję uruchomić się JAVAW ale zachwile zostaje zamknięte, Jeżeli uruchomię MinecraftSP.jar włącza mi starą wersje mijecrafta, ale magic już nie mogę włączyć. 

Kiedy chciałemn uruchomić magic poleceniem:

java -jar MagicLauncher_1.2.5.exe

i wywala mi o taką Informacje w konsoli:

65024308794213869675.png

Czy wie ktoś jak to rozwiązać ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pobierz najnowszą jave i usuń folder .minecraft i pobierz od nowa launcher :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

prawdopodobnie laucher magic zapisuje lokalizacje nibliotek minecraftowych w pliku xml i ma zapisana stara lokalizacje minecrafta najprosciej bedzie jak sciagniesz nowy laucher i pobierzesz nowego minecrafta chyba ze uda ci sie znalesc plik konfiguracyjny i recznie zmienic scieżki

ale wiesz zawsze mozesz pobrac 100 razy jave bo tak sie tu posty nabija

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...